Lakásvideót álmodtam lakásvideó  ingatlaniroda, Szeged

Régóta törtem már azon a fejem, hogy mivel tudok újat mutatni a piacon, hogyan lehet valóban különbözni a piacon? Hogyan tudom a saját mindennapjaimat is megújítani olyan ötlettel, amit a konkurensek nem csinálnak?
Mivel a szegedi ingatlanirodai piacon jellemzően nem készülnek lakás-bemutató videók, adta magát a lehetőség.

Lakásvideót terveztem

Tekintettel arra, hogy videótartalom készítése nagyon összetett felkészültséget kíván, természetesen szakember, Husz Szabolcs segítségét vettem igénybe. Eleinte más ismerősben is gondolkodtam, majd Szabival találtuk meg a szükséges közös hangot. A fő feladatot az egyedi ötletek kidolgozása és összefésülése jelentette, amellyel tényleg csak ránk, rám jellemző tartalom születhetett.

A lakásvideót megvalósítottuk ingatlaniroda, Szeged

Az eredmény minőségét természetesen majd a megtekintők fogják megítélni, ezért is fontos minden visszajelzés. (A nyilvánvaló hibák természetesen számunkra is láthatóak, a következőben igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni és javítani őket.)
Előre is köszönet a visszajelzésekért!

 

Mi az oka, hogy lakásvideót készítettem?

Mert nem hagy nyugodni, hogy sokan rossz véleménnyel vannak az ingatlanközvetítőkről. Mert régóta törtem a fejem olyan újdonság létrehozásán, ami a szegedi piacon eddig nem létezett. Hosszú ideje hiányzott, hogy készítsek olyan eszközt, amit más kollégám nem alkalmaz, így remélhetőleg kissé meg tudom majd vele különböztetni magam. Itt is írok róla, már a 2. videó tapasztalatai után.

Elkészült az 1. lakásvideó
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük