Facebook-évfordulós felmérés

Éppen 8 évvel ezelőtt indult el a Napfény Ingatlaniroda Facebook-oldala. Akkoriban, frissen regisztrált felhasználóként el sem tudtam még képzelni, hogy milyen szerepet játszik majd ez az új, szinte még mindenki számára idegen felület az életünkben. Emlékszem rá, hogy néhány régi hírportál egy ideig habozott is a “tetszik-gomb” elhelyezése előtt a cikkeik végén, féltve ezzel a forgalmukat, hogy az olvasók figyelme többfelé is megoszlik majd. Pedig az internethasználatot illető igazi változás – véleményem szerint – ezzel még meg sem történt. Az okostelefonok tömeges elterjedését követően, amikor alkalmazásokat kezdtünk el futtatni, akkor kezdtünk elszakadni a szokásos eszközeinktől. 

Facebook,évforduló

Hogyan keresel eladó lakást?

Ha már be sem kell kapcsolni a korábban használt számítógépet, fel sem kell állni a fotelből, hogy internetezni tudjunk. Karnyújtásni távolságra csökkent mindenféle információ forrása. Minden elemzésből a tartalomfogyasztás teljes átalakulásáról olvasni; átértékelődött a korábban illusztrációként használt képek szerepe, az új felületek legnagyobb részét csak fotók borítják. Érvényes ez a jelenség az ingatlankeresésre is?

Segítséget kérek az alábbi kérdőív kitörtésével, hogy mi a válasz a feltett kérdésre! Természetesen az eredményeket is közzé fogom tenni.

Facebook,évforduló
Facebook-évfordulós felmérés
Cimke:     

Egy gondolat a “Facebook-évfordulós felmérés” -hoz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük