Miért éppen lakásvideó?

Régóta törtem azon a fejem, hogy miként lehet újszerű módszerrel előrukkolni, és alkalmazni ingatlanközvetítés közben?

lakásvideó
Ez a szolgáltatás, mivel személyesen zajlik, véleményem szerint sosem lesz teljesen automatizálható; alig-alig alkalmazható technikai eszköz, amely a munkánkat lényegesen segítené. Az ingatlanközvetítő tőkéje saját maga, rátermettségével, kapcsolatrendszerével együtt, amely személyesenfejleszthető: egy kézfogással, egy kellemes első benyomással, betartott határidőkkel, pontossággal, teljes megbízhatósággal. Találkozások útján válhat az ingatlanos egyedivé, meg nem ismételhetővé. De találkozni mégsem lehet mindenkivel!

Hogyan leszek egyedi, másképp?

Mivel Szegeden más nem készít lakásvideókat, és mindenhol a videós tartalmak legjobb eléréseiről olvasni, egyértelmű a választás. Ha ráadásul teszem ezt abszolút személyesen, adom hozzá az arcomat, az megismételhetetlen lesz. De persze nem veszem túlságosan komolyan, hátha éppen az lehet a hab a tortán!

Nem túl nehéz ez? Mi a módszerem?

lakásvideóMi tagadás, amint elkezdtük, rögtön kiderültek a hiányosságok technikában, felkészülésben. De sokkal inkább megoldandó feladatként, kihívásként fogtuk fel, és Szabival együtt tanuljuk a műfajt. Kell is ez az összhang: főként rám igaz, hogy nem vagyok profi, nyilván nem csettintésre lett kész egyetlen snitt sem, de Szabi türelme határtalan volt az első pillanattól fogva. És nagyon jó benne az is, hogy csapatmunkaként készül, előzetes ötleteléssel, és természetesen a kész anyagot közös értékelések szokták követni.

Hogyan készül?

Csupán két elkészült videó után kicsit elhamarkodottnak tűnhet kész módszert emlegetni, de szép lassan tényleg kezdünk belejönni. Egyre több előzetes tervezés, komplett forgatókönyv készül, így részletes jelenetötletekkel, pontos sorrenddel dolgozunk. Alig van már spontán kép. Hogy végül mi kerül a kész anyagba, annak eldöntése is könnyebb,mert jobb a nyersanyag is.

De miért is ez az egész?

Mert messze-messze több figyelem éri, mint a hagyományos ingatlanhirdetést: a több mint 1400 megtekintés, a 2200 elérés feletti teljesítmény számomra mindenképpen bizakodásra és büszkeségre ad okot. De ami a legfontosabb, igazolja a várakozásokat és a visszajelzések szerint valóban sikerül vele eltérni a megszokottól, igazi újdonság.
Ha eladni készülsz te is, emiatt a hatékonyság miatt ajánlom a számodra is feltétlenül kipróbálandónak a lakásvideót: egy eddig nem használt formátumú figyelem-felhívás személyes hangvétellel, a szokásosnál gyorsabban, több lehetséges érdeklődőhöz eljutó hirdetés, ami feltétlenül kitűnik, hatással van, érzelmeket kelt. Már gyűlnek a tapasztalatok is!
Ugye Te is olyan vevőt keresel, aki értékeli a lakásod különlegességét? Várom a hívásod, hogy a következő lakásvideót nálad készítsük!

Miért éppen lakásvideó?
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük