Ars poetica:

Az ügyvéd elsődleges feladata a jogi konfliktusok racionális kezelése, közvetítés a felek közötti – lehetőség szerint peren kívüli – megegyezés céljából. A legrosszabb megegyezés is ezerszer jobb, mint a legjobb bírói ítélet. Nincs megnyugtató helyzet helyes jogi egyensúly nélkül. A konfliktusok öncélú szítása, élezése, az ellenérdekű fél legyőzésének megalapozatlan ígérete ügyvédhez nem méltó magatartás.

A Remodel Stúdió:

A Remodel Magyarország egyik legújabb társadalmi márkája. Kis Mónika nonprofit társadalmi vállalkozása használt, régi és antik jellegű bútorok felújításával, újragondolásával foglalkozik Varsányi Anna, designer tervei alapján. A felújításokat hátrányos helyzetű pályakezdő fiatalok végzik, mesterek útmutatása alapján.

Energetikai tanúsító:

Az Országos Építésügyi Nyilvántartásnál hitelesített energetikai tanúsítványokra háromszoros garancia vonatkozik: ár-, idő- és elégedettségi garancia.

Költöztető, szállító:

Pannon Pakk 66 Kft.
Költöztetés | Bútorszállítás | Raktározás
 
A Pannon Pakk 66 Kft. lakossági és intézményi költöztetéssel, csomagolással, bútorszereléssel, bútorszállítással, lomtalanítással, kézi rakodással, szálllítással és raktározással foglalkozik.