fbpx

2-szobás eladó lakás Szegeden, a Deák Ferenc Gimnázium mellett húzódó Gyevi utcában udvari parkolási lehetőséggel jó állapotú, nettó 57 m2 alapterületű téglalakás központi padlófűtéssel, kedvező rezsiköltségekkel, klímával.

2-szobás eladó lakás

A lakás a 2000-ben átadott társasház 3. emeleti, tetőtéri szintjén helyezkedik el. A 10-lakásos házban összesen 6 garázs épült, így a nagy udvarban a tűzrakó-hely mellett még bőven van lehetőség autóval parkolni. A lakás minden ablakából erre az udvarra lehet kilátni, ami a homlokzat déli oldala.
Mind a lakás déli fekvése, mind a padlófűtése révén rendkívül kedvező költség mellett fűthető, nyáron pedig gyorsan lehűthető. A nettó 57 m2 alapterület tágas szobái a lakás egymástól távol esnek, külön bejáratúak. Az előző tulajdonos – kisgyereke születésekor – a szülők számára egy kisebb hálószobát választott le a nappaliból, így az eredetileg 2-szobás lakás jelenleg 3 szobával használható. A válaszfalak bontása után egy igazán tágas, világos nappali alakítható ki a lakásban.

  • egyedi gázfűtés padlóban elhelyezett hő-leadóval, alacsony rezsiköltséggel
  • nagy konyha 6-személyes étkezőasztalnak elegendő hellyel, mellette kamrával
  • kiváló közlekedési adottságú: a 4-es villamos megállója a lakástól 3 perces távolságban; a belváros átszállás nélkül 15 perc alatt elérhető

Eladó lakás befektetésnek

A lakást jelenleg egy kedves albérlő család lakja, aki szívesen maradna is, ha az új tulajdonossal meg tudnak állapodni. Aki tehát befektetést keres, ezt az ingatlant felújítási munkálatok nélkül, akár azonnal is hasznosíthatja.

Call Now Button