fbpx

3-szobás lakás Szeged Felsővároson ritka adottságokkal, amelyek a mai lakásépítés közben szinte már alig-alig megtalálhatók.

3 szobás eladó lakás Szeged Felsővároson
A lakás déli fekvésű nappalija

Szeged Felsőváros frekventált részén, a Kecskeméti utca közepén 3-szobás, kitűnő, manapság kevés helyen megtalálható adottságokkal rendelkező, 2. emeleti téglalakás eladó.
A lakásba belépve az ingatlan közepén elhelyezkedő közlekedőbe érünk, ahonnan balra-jobbra a lakóhelyiségek találhatók. A hosszú előszobából szinte az egész lakásba belátni, tehát jól átszellőztethető minden helyiség.
Balra indulva egy északi fekvésű, udvar felé, tehát a csendes oldalra néző hálószoba és a tágas, étkezős konyha található, középen a fürdőszoba és a külön helyiségben lévő wc. A bejárattól jobbra helyezkedik el két szoba. Mindkettőn a szokásosnál nagyobb méretű ablakok vannak, így a déli napfény napközben világossággal árasztja el a helyiségeket. Az egyik a nappali, a másik a fürdő felől gardróbon keresztül megközelíthető hálószoba.
Két erkélye is van a lakásnak, az utcai és az udvari oldal felé is ki tudunk lépni.
Minden ablak redőnyökkel is sötétíthető, valamint kétrétegű, hőszigetelő az üvegezésük. A fűtésrendszert néhány éve a ma legkorszerűbbre cserélték, már radiátorok és kondenzációs kombi gázkazán melegít. Az északi oldalra klímát szereltek, hűthető a háló és a konyha is.
A szobákban jó állapotú faparketta van, kis felújítás után újra régi szépségében lehet gyönyörködni.

A lakáshoz utcáról nyíló, saját vízórával és szerelőaknával is felszerelt, kényelmesen használható garázs is tartozik, amelyet a társasház lépcsőházából egy hátsó ajtón keresztül is meg lehet közelíteni.
A lakás további részletei, fényképei, alaprajza ide kattintva láthatók, elérhetőségemen állok rendelkezésre, keressen bizalommal!

3 szobás lakás Szeged Felsővároson bizonyára több is van eladó, de a nem változtatható tulajdonságok a legfontosabbak egy ingatlan esetében. Ritkán találkozok ennyire jó adottságú lakással, én magam is szívesen megvenném!

Az eladó felsővárosi lakás fő paraméterei

  • egy 3-szintes, 5-lakásos épület 2. emeletén, így alatta is, felette is fűtenek
  • 3 külön bejáratú, hagyományos parkettával burkolt szoba
  • 2 erkély, utcai és udvari kilátással
  • átszellőztethető, kétoldali lakás: déli fekvésű nappali nagy ablakokkal az utca felé, északi fekvésű hálószoba udvari kilátással
  • radiátoros központi fűtés kondenzációs kombi kazánnal
  • fából készült ablakok mindenhol redőnnyel és hőszigetelő üvegezéssel
  • a lakáshoz utcára nyíló, szerelőaknás garázs tartozik, amelynek az ára – a lakás felett – 4,5 millió Ft

Az eladó felsővárosi lakás elhelyezkedése