fbpx
eladó lakás Szeged

Lakáseladás Szegen? Ha eladná szegedi ingatlanát, milyen okból döntött így, mi a célja vele? 
Ha eladná lakását, családi házát, együtt meg fogjuk beszélni, ami az eladás teljes folyamata során, az elejétől a legvégéig felmerülhet. Minden kérdés jó alapos tisztázása, az elképzelések teljes feltérképezése után kezdünk hozzá a közös munkához.
Átbeszéljük az eladó lakás Szeged városi értékét, a várható eladási árat, az értékesítésre szánható időtartamot, az alku lépéseit és mikéntjét, a költözés ideális időpontját, valamint a további tervek megvalósítását is.
A szegedi lakáseladás előtti tárgyalásunk után pontosan fogja tudni, hogy ki fizeti az energetikai tanúsítványt, ki fizeti az ügyvédet, valamint hogy mikor fogja fizetni az ingatlanközvetítés díját is.

Minden esetben a tulajdonosok motivációját, célját tartom a legfontosabb egyeztetni valónak, hogy később sikeresen működhessünk együtt. Mindig a fenti kérdéssel szoktam kezdeni az ingatlan eladásával kapcsolatos tárgyalásokat, hogy a lehető legjobb, leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani. 

Egy minden résztvevő számára előnyös, azaz sikeres ingatlan adásvételt mindig a felek motivációjának teljes megismerése előzi meg. 

Személyes találkozónk során részletesen átbeszélünk minden részletet, ami az ingatlan eladás során felmerülhet. Csak akkor indítjuk útjára a folyamatot, amennyiben minden kérdést teljes mértékben tisztáztunk.

  1. megbeszéljük az ingatlan értékét, a várható eladási árat
  2. megtervezzük az eladási folyamat ideális időtartamát
  3. az előkészületek folyamán végigvesszük, és összegyűjtjük a szükséges információkat
  4. elmondom, hogy konkrétan mit és hogyan fogok tenni az értékesítés érdekében

A megfelelő döntés előtt olvasson gyakorlati tanácsokat, tájékozódjon ingatlaniroda megbízása felől, az elkerülendő buktatókról, valamint hogy más tulajdonos hogy adta el 1 hónap alatt családi házát!

Ha egyeznek az elképzeléseink a szegedi lakáseladás előtt, “eladó lakás Szeged” jeligével találkozzunk személyesen is!
Olvasson bele ügyfeleim véleményébe is, hogy a legjobb döntést hozhassa! Szívesen ajánlom figyelmébe partnerem adatbázisát is, hogy a várható ár felől tájékozódhasson.
Várom megtisztelő hívását!

Call Now Button