fbpx

Eladó lakás videóval Szeged városban egyedül csak nálam? Tessék ellenőrizni! Aki ma az interneten az egyik legnépszerűbb, legmagasabb látogatottságú formátummal, videóval szeretné láttatni a keresőkkel eladó házát, lakását, hozzám érdemes fordulnia! Hirdessen velem, aki már tapasztalt lakásbemutató videó műfajában! Ráadásul ez home office idején igazán aktuálissá vált.

lakásbemutató Szeged

Lakásbemutató videó a legfőbb hirdetőoldalon is

Talán még nem közismert a legnagyobb ingatlanhirdető portál új fejlesztése, hogy a hirdetésekben már youtube-os lakásvideó linkje is látható. Miért fontos ez, hogyan látható az anyag? A magyar ingatlanhirdető piac egyik legrégibb, de mindenképpen a legnagyobb országos lefedettséggel rendelkező és kétségkívül legismertebb oldaláról van szó. Nem kétséges tehát, hogy sok-sok lakáskereső fog értesül majd az újdonságról. Az információk között biztosan nem fogja elkerülni a figyelmét a videó lehetősége, amire nagy eséllyel kattintani fog.
Ha egy kereső a legkorszerűbb formában is informálódhat, ha videó formájában megtekintheti az erre kész ingatlanokat, ő jár a legjobban. Ha megfelelő minőségű, elegendő információt tud szerezni, időt spórolhat magának. Nem gondolom, hogy megtekintés nélkül meg is vásárolja, de mindenképpen hasznára válhat.
Keresés közben semmit nem kell másképp csinálnia, biztosan rá fog találni a videós tartalomra. A leírás előtt, a legészrevehetőbb helyen megtalálja, amennyiben a hirdető készített ilyet.

Mit mutat a lakásvideó?

tetőtéri lakás Szegeden

Mióta a lakásvideókat készítem, mindig a csak a figyelem felkeltésére törekedtem. Egyik anyag esetében sem vártam el a lakás eladását a videóval, elsősorban új hirdetési formát fejlesztettem magamnak. Az egyik legutóbbi anyag után az érdeklődő számomra váratlan visszajelzést adott. Jelezte, hogy többször is megnézte a videót, de nem szórakozásból tette. A vásárlás előtt a műszaki paramétereket kutatta benne, próbálta megszámolni a klímaberendezés tetőre szerelt kültéri egységeit. Nem derült ki a számára, hogy valóban három gép működik-e a lakásban. Mivel csak kettőt talált, a helyszínen megmutattam neki az utolsót is. Ő így találta meg benne a neki hasznos információt, még ha én erre egyáltalán nem gondoltam.

Hogy jön ide a videó

A weboldalak képeinek szerepét már régóta átvette a mozgókép. Régóta ismert az a jelenség is, hogy az internetes felhasználók széles köre szívesebben fogyaszt videót, mint képet. Átrendeződtek a fogyasztók internetezési szokásai is. A portálok helyett többnyire már közösségi oldalakat használunk. Az maradt így a kérdés, hogy melyik közösségi oldal videóinak lehet nagyobb elérése és több látogatója.

Összegzés: jó hír-e ez nekünk?

Egyszóval felelve számomra jó hír, mert jó ideje fel vagyok rá készülve.
Másik oldalról nézve úgy is feltehető a kérdés, hogy kinek jó hír a hirdetésekben a videók előretörése, nagyobb elterjedése. A tulajdonosok számára lehet rossz hír, mert egyedül kevesebb eséllyel fognak tudni hirdetni. Pozitív oldalról nekik is jó hír, mert minél felkészültebb az ingatlanközvetítő megbízottjuk, annál inkább különbözhet az ingatlanjuk a piacon. Akár jobb áron cserélhet gazdát.
A közvetítők számára kevésbé gondolom kedvezőnek a hírt. Vagy igencsak szoros barátságban kell lenni a számítógéphez a videókészítéshez, vagy minden esetben meg kell fizetni egy szakembert. Az látszik valószínűnek, hogy bemutató videók nélkül a jövőben kevésbé lesz hatékony az ingatlanhirdetés. Ezzel együtt akár kissé fel is értékelődhet az ingatlanközvetítő tevékenység. Közben az ingatlanosoknak a kötelező feladatai közé kell sorolnia a mozgóképes lakásbemutató videós anyagok készítését is. A fentiek alapján mégis lehet jó hírnek értékelhető a változás, hiszen a piacon több lesz az eladó lakás videóval.

Eladó lakás videóval
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük