fbpx
eladó panellakás Szegeden

Eladó panellakás Szegeden, a Vértó közelében fekvő Ipoly sor elején. Az ingatlan 2 külön bejáratú szobával rendelkezik, 5-szintes épületben van. Alacsony összegű rezsivel működik, részben felújított állapotú. A lakás a ház legfelső emelete alatt található, tehát a zárószint alatt van egy emelettel.
A lakás keleti fekvésű, tehát a nap a reggeli órákban, délelőtt süt be. Az ablakokból egy nagy udvarra lehet kilátni egy telis-tele zölddel, fákkal beültetett játszótérre. Ha autója itt parkol, az ablakból akár rá is tud látni. A házsor másik oldalán szintén játszótér van, valamint látótávolságban a troli végállomása, amellyel a belváros közvetlenül, átszállás nélkül megközelíthető. A környező 10-emeletes házakból nem lehet a lakásba belátni, mert pont megfelelő távolságban vannak. Ezek mögött húzódik a villamossín, ami szintén alkalmas a gyors közlekedésre.

Eladó panellakás pároknak, vagy fiatalok első lakása

Az Ipoly sori eladó panellakás Szegeden az olcsóbb ingatlanok közé tartozik. Ha a vásárló még nem töltötte be a 35. életévét, és korábban nem volt még lakása, igénybe veheti a 2%-nyi vagyonszerzési illetékkedvezményt is. Alapterülete miatt Családi Otthonteremtési Kedvezményt ugyan nem fog kapni a vevő, a lakás külön bejáratú szobás elrendezése miatt praktikusan használható még (házas)párok számára is. Indulásképpen akár gyerekkel is jól használható lesz.
Befektetők számára is ideális lehet a lakás vásárlása, hiszen a fentiek miatt szívesen választják albérlők is az alacsony rezsivel rendelkező, független szobás lakásokat. A bérleti díj a vásárláshoz szükséges banki törlesztő részleteket is fedezheti.

A lakás irányára: 15.000.000 Ft

Az eladó panellakás szegedi elhelyezkedése:

Call Now Button