fbpx

Egy eladó újszegedi családi ház került a kínálatba, éppen a koronajárvány közepén. Ahogy az minden ingatlan esetében igaz, ennek is abszolút egyedi a története; ez azonban még az átlagnál is cifrább.

Eladó újszegedi családi ház

Újszeged kertvárosi részén, a Kertész utca végén, 115 m2 alapterületű, egyszintes családi ház eladó. Az ingatlan még 2006-ban épült, de nem az eredeti terveknek megfelelően került kivitelezésre. Ennek ellenére a hatóságtól megkapta a szükséges használatba vételi engedélyt.

Az eladó ház beosztása

A házba – akár a hatalmas, fűtött garázson keresztül hazaérkezve – egy fedett teraszon keresztül vezet a bejárat, így száraz lábbal és hajjal tudunk hazaérni, a bevásárlást nyugodtan elpakolni. A közlekedőből – egymással szemben – 2 fürdőszoba is nyílik. Az egyikben sarokkád, a másik kézmosós wc. Mivel mindkét helyen ki van építve, választhatunk a mosógép elhelyezéséről, hogy hol kényelmesebb használni. A további helyiség egy hűvös északi fekvésű, klímával is rendelkező, 15 m2-es hálószoba. A következő helyiség egy 20 m2 méretű étkezős konyha, ahonnan a nappaliba mehetünk. A nagy összefüggő térben, kilátással az udvar felé egy további hálószoba is leválasztható. A nappaliból tolóajtó vezet az udvar felé egy szintén fedett, 12 m2-es terasz felé.
Mivel a lakótér közepén egy másik bejárat is épült, a garázs felőli bejárat helyisége átalakítható háztartási helyiséggé is. Ha azonban a középső bejáratot szüntetjük meg, a mögötte lévő teret is kihasználva némi további alapterület is használható a lakótéren belül.

A házba érkezők számára fontos, hogy beköltözés előtt konyhabútor beépítésére, és néhány javításra, és a költözők létszáma szerint hálószoba leválasztására lesz szükség.

A ház műszaki jellemzői:

 • cirkó gázfűtés radiátorokkal + padlófűtés rendszer 
 • Porotherm 30K falazás + külső hőszigetelés + hőszigetelő nemesvakolat burkolat
 • fa- és alukeretes nyílászárók 2-rétegű üvegezéssel, minden ablakon redőnyökkel és szúnyoghálóval
 • riasztó rendszer
 • fúrt kútra kötött automata öntözőrendszer

A radiátorokkal fűtött garázs a megszokottnál tágasabb, 25,6 m2-es, szekcionált, elektromos kapuval és – akár autó töltéséhez – nagyfeszültségű csatlakozóval van szerelve. 
A garázs előtt a kerítésen belül is több autó megállására, akár az érkező vendégek számára is van lehetőség !

Az eladó családi ház irányára 50.000.000 Ft

Az eladó újszegedi családi ház elhelyezkedése:

A ház egyaránt megközelíthető a Kertész utca elejétől, vagy bevásárlás után a NOVA Bevásárlóközpont felől, a temető után lekanyarodva a Makai útról.

További információkért elérhetőségeimen keressen bizalommal, állok rendelkezésére!
Egyébként a szomszéd telek is eladó, ide kattintva lehet tájékozódni a részletekről.

Az árazás módszeréről, alkuról ebben a bejegyzésben igyekszem tanácsot adni.

Eladó újszegedi családi ház

Egy gondolat a “Eladó újszegedi családi ház” -hoz

 • 2020.05.19. at 18:58
  Permalink

  A kertész u. 75/a szám alatti ház részletei érdekelnének.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük