fbpx
eladó újszegedi lakás

Eladó újszegedi lakás a Temesvári körút 16. szám alatt, a Bertalan-híd mellett egyedi konvektoros gázfűtéssel, erkéllyel, külön bejáratú szobákkal és kamrával a téglaépület 4. emeletén.
A lakásban – az újracsövezés után – kicserélték a villamosvezeték-rendszert, az ablakokat és az erkélyajtót is műanyagra cserélték, amelyekre redőnyöket is szereltek. Ezen túl sok feladat maradt még a lakásban, így jókora adag fantáziával érdemes jönni a lakást személyesen megnézni.

Újszegedi lakás felújítandó állapotban

Az eladó újszegedi lakásban valamikor elkezdődtek a felújítási munkálatok, de családi okok miatt félbe is maradtak. A villanyszerelő szakember végzett: kicserélte a régi villanyvezetékeket, az újakat új csövekben húzta végig. Minden utcára néző nyílászárót korszerű műanyag ablakra cseréltek, a nappali kivételével még redőnyöket is felszereltek. A kicserélt ablakok az új tulajdonos számára hasznos szolgálatot fognak tenni jó hang- és hőszigetelő képességükkel. A konyhában és a fürdőszobában még bontási munkák maradtak, mivel az eredeti szaniterek és a régi konyhabútor maradt meg. Szintén az eredeti a szobákban lévő parketta, de laminált parketta gond nélkül fektethető rájuk.
További információért hívjon bizalommal, állok rendelkezésre!

Call Now Button