A hétvégén egy régi ismerőssel találkoztam, akinek a családjával évekkel ezelőtt, még a pesti munkám közben ismerkedtem meg. A család egyhangó ingatlanértékesítő vélemény alapján most sem véletlenül találkoztunk.

2005 végén Pesten, a IV. kerületi Káposztásmegyeren kezdtem el dolgozni. Kezdőként, új megbízás után kutatva fedeztem fel egy környékbeli hirdetést, amelyben ez állt: “szegedi lakást beszámítok”. Kaptam magam, gondoltam ez ám a nekem való feladat, felkerestem, akkor ismerkedtünk meg. Egy eredetileg szegedi házaspár szerette volna eladni a gyönyörű otthonát, amely tele volt egyedi átalakítással. Ilyen ötletekkel szegedi panellakásban sehol sem találkoztam korábban. Több érdeklődővel is meglátogattam őket, szinte baráti viszonyba kerültünk. Még arra is volt példa, hogy amikor hétvégére hazalátogattak, egy-két alkalommal engem is hazahoztak. Sajnos nem sikerült értékesíteni a lakást, és ha jól emlékszem, egy időre le is tettek az eladásáról.

A vélemény: az ügyfél visszatér

ingatlanértékesítő,vélemény

Pár évvel később, már Szegeden, egy új ingatlanhirdetési portállal ismerkedve egy belvároshoz közeli, nagyon szépen felújított lakásba botlottam. Ismerős volt a hirdetője, és még mintha a telefonszáma is rémlett volna valahonnan. Felhívtam, és ki is derült, hogy most sem hagyott cserben a memóriám. Az a család volt, akivel évekkel korábban Pesten találkoztam.
Azóta sikerült eladniuk a káposztásmegyeri lakásukat, de a házaspár továbbra is azon a környéken lakik. A szegedi lakásban az egyik fiuk lakik, a szülők próbálják távirányítással értékesíteni a lakást. Felvettük hát újra a kapcsolatot, újra megbíztak az eladással, ami elég gyorsan le is zajlott.

Családi ingatlanértékesítő vélemény

A két fiú közül most az idősebben a sor, ő készül elköltözni Szegedről. Már évek óta a saját lábán áll, a munkája őt is Pesthez köti. Most került eladósorba a szegedi lakása. 1 hónapja próbálta már egyedül hirdetni, de nem járt eredménnyel. A minap hívott fel, hogy segítséget kérjen.
Találkoztunk, és talán már mint a család ingatlanosa, megbízást kaptam. Exkluzív szerződést kötöttünk, amelyben az iroda teljes körű szolgáltatást nyújt.

Az ingatlanértékesítő igazi feladata

Nem egyszerűen egy ismerős ügyféllel találkoztam, aki pusztán ingatlanügyében fordult hozzám, szinte az életének egy következő állomását érintő helyzetbe vont be: Pesten hosszú távú perspektívát keres, leendő családjával ott terveznek letelepedni. Amikor a lakáseladást érintő döntéseit fogja meghozni, az új életének részleteiben is dönt egyszerre. A közvetítőt sem csupán a lakáseladásba vonja be, a teljes körű segítségére számít abban tudatban, hogy ingatlanos bizalmasa minden személyes szempontját ismerve fog eljárni.
Mindent egybevetve ez a megbízás csak annyiban tér el a többitől, hogy a tulajdonos régi ismerős. A többi részletet tekintve is ugyanolyan odafigyelést igényel, éppolyan minden részletre kiterjedő figyelmet kíván, mint a többi. Mégis kedves az elismerése a munkának, amiből újra erőre lehet meríteni. Köszönet érte!

Ügyfél véleménye az ingatlanértékesítő felé