fbpx

Az alábbiakban az ingatlaniroda ügyfeleink visszajelzései olvashatók:

Zoltánnal gördülékenyen ment az ingatlanunk megvásárlása. Jól felkészült, intelligens, és ami a legfontosabb, megbízható ingatlanközvetitő. Bármilyen kérdésünk volt, rövid időn belül megválaszolta. Igy volt ez ma is, a lakás régi állapotáról kértem fotókat (vásárlás óta eltelt egy év) és pár percen belül küldött egy teljes dokumentációt, energetikai tanúsítvánnyal, tervrazjzokkal kiegészítve 🙂
Precíz, penge. Nagyon köszönjük 🙂
Ági és Zsombor

Ági és Zsombor, 2019. november

Zoli segítségére már az adás-vétel legelejétől számíthattunk, minden információt begyűjtött tőlünk, ami a legjobb választásban segített. Azt éreztük, hogy jó kezekben vagyunk nála és a mi érdekünk az övé is, próbált a mi szempontjaink szerint gondolkozni, természetesen kiegészítve azt a meglévő szakmai tapasztalatával, tudásával. Nem futószalagos munkának tekintette a mi ügyünket, megbecsült partnereknek éreztük magunkat nála. Ajánlom, kiváló partner!
Köszönjük Zoli a segítséged!

Ádám, 2019. szeptember

Nagyon elégedett voltunk Zoltán munkájával. Hétvégén is készségesen állt hozzánk, probléma nélkül kötöttünk szerződést. A megbízhatóság, a pontosság és a precizitás jellemzi Zoltánt.
Csak ajánlani tudom!

Szilvia, 2019. augusztus

Maximálisan elégedett vagyok, teljeskörű kiszolgálást kaptam, a legapróbb részletekre is odafigyelve, korrekt áron. Mind szakmailag és emberileg is jó szívvel ajánlom Zoltánt.

Szilveszter, 2019. július

Értékelés:
A szegedi panellakásunk eladásával a Napfény Ingatlanirodát biztuk meg. László Zoltán ingatlanközvetitö kitűnő munkát végzett. A lakás gyorsan eladásra került, Zoltán mindenben segített, hogy az ügyitézés zökkenömentes legyen. Minden az előre megegyezett honorárium keretein belül törtènt.
Összegezve: nagyon meg vagyunk elégedve a végzett munkával és bárkinek merjük ajànlani hasonlò megbízás  elvégzésérhez.

Ferencz Csiki

Ferencz, 2019. június

Kedves Zoltán!

Elöször is köszönjük a kellemes fogadtatást és gyors ügyintézést. Úgy Szilvia mint én nagyon meg voltunk elégedve. Ezennel szeretném megismételni az ebédnél tett meghívast. Szívesen látjuk a kedves feleségével szerény otthonunkban. Mint említettük, Norvégia nagyon szép ország (főleg nyáron) annak, aki szereti a természetet.

Szilvia és Ferencz, 2019. május

László Zoltán egy nagyon korrekt, megbízható és tapasztalt ingatlanközvetítő, én őt ajánlanám mindenkinek! 🙂

Móni, 2019. május

Petnestak godina izdajemo stan u Segedinu.
Imali smo više agenata, koji se na žalost nisu trudili niti oko pronalaženja stanara, niti oko rešavanja problema sa istim. Potraga bi trajala mesecima. Na sreću, od kada saradjujemo sa Laslom mi imamo odlične podstanare. Laslo je veoma profesionalan, agilan i ugodan za saradnju. Imamo veliko poverenja u njega i smatramo ga prijateljem.

Mirjana, 2019. május

Korrekt, megbízható ügyintézés.

H. Ágnes, 2019. május

Zolival régre nyúlik vissza a kapcsolatunk – és ekkor még nem ingatlanos jelleggel, a zenekarunkban énekelt, ráadásul nagyon jól!

Egy szegedi adásvétel kapcsán kaptam a hívását, hogy szívesen segít a lakást értékesíteni; én pedig azonnal éltem a lehetőséggel, több mint 2 év más ingatlanforgalmazókkal folytatott sikertelenség után, ill. nem is tudtam, hogy Zoli ezzel foglalkozik. A folyamat az elejétől a végéig a maximális érdekképviselet – profi hozzáértés – a jó ötletek jó hozzáállással  és a mindig egyenes és korrekt kommunikáció tengelyén mozgott; az, hogy ezer éve nem találkoztunk és barátilag elbeszélgettünk közben mindig csak tovább fokozta az együttműködés minőségét. Összefoglalva: ha valaki olyan ingatlanost keres, aki mindig igazat mond, ért a szakmájához, a feladatkörén túl is segítőkész, elérhető és ráadásul jó arc is, akkor ne internetezzen tovább; László Zoltán, Napfény Ingatlan Iroda. Ennyi!
Nagyon köszi, Zoli, még egyszer mindent, mindenkinek ajánlani foglak Pesten is!
Balázs, 2019. áprilisSzeged