Az alábbiakban az ingatlaniroda ügyfeleink visszajelzései olvashatók:

Maximálisan elégedett vagyok, teljeskörű kiszolgálást kaptam, a legapróbb részletekre is odafigyelve, korrekt áron. Mind szakmailag és emberileg is jó szívvel ajánlom Zoltánt.

Szilveszter, 2019. július

Értékelés:
A szegedi panellakásunk eladásával a Napfény Ingatlanirodát biztuk meg. László Zoltán ingatlanközvetitö kitűnő munkát végzett. A lakás gyorsan eladásra került, Zoltán mindenben segített, hogy az ügyitézés zökkenömentes legyen. Minden az előre megegyezett honorárium keretein belül törtènt.
Összegezve: nagyon meg vagyunk elégedve a végzett munkával és bárkinek merjük ajànlani hasonlò megbízás  elvégzésérhez.

Ferencz Csiki

Ferencz, 2019. június

Kedves Zoltán!

Elöször is köszönjük a kellemes fogadtatást és gyors ügyintézést. Úgy Szilvia mint én nagyon meg voltunk elégedve. Ezennel szeretném megismételni az ebédnél tett meghívast. Szívesen látjuk a kedves feleségével szerény otthonunkban. Mint említettük, Norvégia nagyon szép ország (főleg nyáron) annak, aki szereti a természetet.

Szilvia és Ferencz, 2019. május

László Zoltán egy nagyon korrekt, megbízható és tapasztalt ingatlanközvetítő, én őt ajánlanám mindenkinek! 🙂

Móni, 2019. május

Petnestak godina izdajemo stan u Segedinu.
Imali smo više agenata, koji se na žalost nisu trudili niti oko pronalaženja stanara, niti oko rešavanja problema sa istim. Potraga bi trajala mesecima. Na sreću, od kada saradjujemo sa Laslom mi imamo odlične podstanare. Laslo je veoma profesionalan, agilan i ugodan za saradnju. Imamo veliko poverenja u njega i smatramo ga prijateljem.

Mirjana, 2019. május

Korrekt, megbízható ügyintézés.

H. Ágnes, 2019. május

Zolival régre nyúlik vissza a kapcsolatunk – és ekkor még nem ingatlanos jelleggel, a zenekarunkban énekelt, ráadásul nagyon jól!

Egy szegedi adásvétel kapcsán kaptam a hívását, hogy szívesen segít a lakást értékesíteni; én pedig azonnal éltem a lehetőséggel, több mint 2 év más ingatlanforgalmazókkal folytatott sikertelenség után, ill. nem is tudtam, hogy Zoli ezzel foglalkozik. A folyamat az elejétől a végéig a maximális érdekképviselet – profi hozzáértés – a jó ötletek jó hozzáállással  és a mindig egyenes és korrekt kommunikáció tengelyén mozgott; az, hogy ezer éve nem találkoztunk és barátilag elbeszélgettünk közben mindig csak tovább fokozta az együttműködés minőségét. Összefoglalva: ha valaki olyan ingatlanost keres, aki mindig igazat mond, ért a szakmájához, a feladatkörén túl is segítőkész, elérhető és ráadásul jó arc is, akkor ne internetezzen tovább; László Zoltán, Napfény Ingatlan Iroda. Ennyi!
Nagyon köszi, Zoli, még egyszer mindent, mindenkinek ajánlani foglak Pesten is!

Balázs, 2019. áprilisSzeged

Maradéktalanul elégedett voltam a kiszolgálással. Mindent átbeszéltünk Zolival, aki nagyon kedvesen igazított az elképzeléseimen – és aztán azt a lakást vettem meg, amit mindketten a legmegfelelőbbnek gondoltunk. Nem bántam meg. Úristen, ez majd’ egy éve volt már 🙂

Ferenc

Ferenc, 2019. január

Korrekt, pontos, gyors és diszkrét ügyintézés, közhelyek nélkül. Ez igen! Köszönjük.
Fritz Péter

F. Péter, 2019. január

A jó dolgokat el kell mesélni.
Mondok egyet:
Kb. 1 hónapja kitaláltam kell nekünk egy nagyobb lakás. Keresgéltem. Megtaláltam az újat. Akkor már csak el kell adni a sajátunkat – gondoltam. Egyből Zoltán jutott eszembe. Nem ez az első ingatlan, amiben segít majd nekünk. Megint nem bántam meg!! Pontos. Gyors. Intelligens. Kedves. Nyitott. Tökéletes. (jaaa, és nem túloztam 🙂 )
Tényleg ajánlom Zoli segítségét mindenkinek, aki ingatlant elad vagy vesz!!

Éva

Éva, 2018. december