fbpx

Kétgenerációs családi ház eladó Szeged Petőfitelepen összesen 3 tágas szobával, melléképülettel, garázssal, önálló telken, a frekventált Csillag tér közelében.
A ház kiváló választás lehet kisebb családok és összeköltözök számára egyaránt.

kétgenerációs családi ház eladó Szeged

Összesen 70+40 m2 méretű, sarontelken épült kétgenerációs családi ház eladó Szeged kedvelt kertvárosi környezetében, Petőfitelep frekventált részén, a Csillag tér közelében.

A kétgenerációs, szegedi családi ház adatai

Az ingatlan 70 m2 méretű főépülete az 1960-as években épült, tégla és vályog vegyes falazattal. Néhány évvel ezelőtt a ház külső homlokzati hőszigeletést, a padláson közetgyapot réteget kapott. A tetőzet cseréplécei cserélve voltak, jó állapotban vannak az ereszcsatornák is. A tágas szobák az utca felé néznek, fából készült nyílászáróik még az eredetiek. A konyhából az udvari terasz felé nyílik kilátás. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben találhatók.
A fűtést minden helyiségben konvektorok biztosítják. A szobák parkettái nemrég csiszolást kaptak, a többi helyiség hidegburkolatos.

Az önálló saroktelek mérete 482 m2.
A telek hátsó részén egy kb. 40 m2-es téglából épült melléképület és garázs is áll. A kisebb ház saját vízórával, szobával, konyhával, és konvektoros fűtéssel is rendelkezik, előbb idősebb rokon, később albérlő is lakta. Kisebb felújítás után önálló lakrészként vagy nyári konyhaként is újra használható.
Az épületek közötti fedett teraszon kellemes családi ebédeket és baráti kártyapartikat is lehet tartani, a szomszédoktól teljesen zavartalanul. Talán az az egyik legvonzóbb része a háznak, hogy kívülről egyetlen irányból sem lehet az udvarra látni. A hangulatos kertbe több fenyő- és tujafák ültettek, amelyek tavasztól őszig kellemes árnyékot adnak. Locsolásukra egy 52 m mély fúrt kútból van lehetőség.

A közelben több bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, valamint művelődési ház is található. Buszmegálló csupán 1 perces távolságban van, autóval a belvárosba 5-10 perc alatt eljuthatunk.

A ház irányára 27.000.000 Ft

Az eladó családi ház elhelyezkedése

Az eladó családi ház további adataiért, személyes megtekintés érdekében keressen elérhetőségeimen, partnereim segítségével állunk rendelkezésre!