fbpx

Kiadó albérlet Szegeden, ami valóban aktuális. A kiadó albérlet Szeged szerte keresett műfaj. A felvételi ponthatárok július végi kihirdetése egyben a leendő diákok számára (is) a startot jelentik főleg a 2-szobás kiadó lakás utáni lázas keresésben. Minél hamarabb kezdik el a keresést, annál jobb ajánlatok közül tudnak válogatni. Érdemes tehát időben elkezdeni böngészni bérlőként, vagy tájékozódni bérbeadóként. Így tett nemrég egyik régi ismerősöm is, hogy a Balaton partjára költözhessen.
A bérbeadó tulajdonosoknak szánt néhány “atyai jótanácsunk” tanulságaival felkészülten várhatják az érdeklődőket tárgyalás előtt. Hogy a bérbeadók feltételei is érthetőbbek legyenek, ide érdemes kattintani.
Szeged albérleti piaca természetesen messze nem merül ki a diákok keresletében. Számos gyermekes család, fiatal felnőtt és Szegedre költöző, sőt visszaköltöző család és pár szintén jelen van a keresők között. Az ő számukra is megfelelnek a diákok által keresett 1- és 2-szobás lakások, de ők inkább kikerülik az egyetemisták szezonját. Ki lehet az ideális bérlő? Itt adok ehhez is gyakorlati tanácsokat.

Kiadó garzonlakások

Szeged-Alsóváros elején, a vasútállomás mögött fekvő Borbás utca elején bútorozott, mosógéppel és hűtőszekrénnyel is felszerelt, frissen felújított állapotban lévő téglaépítésű garzonlakás akár azonnali költözési lehetőséggel kiadó.
Az épület előtt mindig van lehetőség parkolásra, illetve az 1-es villamos megállója 2 perces távolságban van.
A havi bérleti díj 70.000 Ft

https://ingatlan.com/32097792

Kiadó lakás kisállattal is

Szeged-Felsőváros elején, közel a belvároshoz, a Dankó Pista utcában kiadó egy félemeleti garzonlakás konvektoros fűtéssel, hűtőszekrénnyel és mosógéppel felszerelve. A lakásban nincsenek bútorok, azokat a bérlőnek kell majd hozni, amire szüksége lesz. Igény szerint kisállat, kutya vagy cica is hozható!
A havi bérleti díj 65.000 Ft

2-szobás kiadó lakások

Újszegedi, erkélyes téglalakás

Újszeged elején, a Bertalan híd lábánál, az Erzsébet liget közelében kiadó egy 53 m2 alapterületű 2-szobás, erkélyes téglalakás akár azonnal költözési lehetőséggel, teljes bútorozással és gépesítéssel. A 3. emeleti lakásban konvektoros fűtés működik, és minden ablakot műanyagra cserélt a tulajdonos. Akár azonnal lehet költözni minimum 6 hónapos bérleti időszak mellett.
A havi bérleti díj 85.000 Ft

Erkélyes panellakás Makkosháza csendes részén

Szeged-Makkosháza városrészen, a Hont Ferenc utca egyik belső udvarra eső lépcsőházában 2-szobás, erkélyes részben bútorozott, de gépesített lakás akár szeptemberig vagy akár hosszabb távra is kiadó. A felújított állapotú lakás egy 5-szintes épület 4. emeletén van, átesett a panelprogramos felújításon. Mosógép, hűtőszekrény várja az új lakókat, a megállapodás után akár azonnali költözési lehetőséggel.
A havi bérleti díj 85.000 Ft


Csodás panorámával a Tiszára

Minden reggel élmény lesz ezen az erkélyen kávézni!
Szeged belvárosában, a Somogyi utca végén, közvetlenül a Tisza partján fekvő Sellő-ház 5. emeletén a belvárosi hídra és a Tiszára néző gyönyörű kilátással kiadó egy 2-szobás, bútorozott, gépesített lakás. Párok vagy egyedülállók számára kiváló választás.
A tulajdonos friss felújítással, új ablakokkal, redőnyökkel és friss festéssel várja bérlőit.
A havi bérleti díj 90.000 Ft


Újszerű, erkélyes lakás kiadó

Szeged belvárosának csendes részén, a Lengyel utcában kiadó egy 2-szobás, erkélyes, újszerű állapotú, 1. emeleti téglalakás teljes gépesítéssel, igény szerint bútorokkal, akár azonnali költözési lehetőséggel és megegyezés szerint udvari parkolási lehetőséggel. A valóban nagyon barátságos tulajdonos új bútorokkal és friss tisztasági festés után várja bérlőit!
A havi bérleti díj 120.000 Ft

3-szobás kiadó lakások

3-szobás kiadó albérlet Szeged főutcájának panorámájával

kiadó albérlet Szeged

Az ide költözők a reggeli kávéjukat akár a Tisza látványában gyönyörködve, a napsütötte erkélyen fogyaszthatják.
Szeged legelegánsabb részén, a Palánkban, a Korányi fasoron a belváros forgalomtól mentes részén, 3-szobás, teljes felújításon átesett, minimál stílusú lakás minden szükséges, újonnan vásárolt háztartási géppel (mosó-szárítógép, klíma, mosogatógép, hűtőszekrény, riasztó) felszerelve, akár azonnali költözéssel kiadó.
Havi bérleti díja 1.000 EUR.

4-szobás kiadó lakás Szeged Móravárosban

Szeged-Móraváros frekventált részén, a Katona József utcában kiadó 2-szintes, 4-szobás, tágas családi ház. Az ingatlan közepén elhelyezkedő helyiségből nyílik minden helyiség, így a család minden pillanatban együtt lehet, amíg magára nem csukja mindenki a saját szobaajtaját. Mindenkinek lesz saját szobája!
A havi bérleti díj 180.000 Ft.


Kiadó irodahelyiségek

kiadó iroda Szegeden

Szeged belvárosának közelében, Felsőváros elején, a Tó utcában bútorozott iroda kiadó külön nyíló tárgyalóval, felszerelt konyhával. Egy régi családi ház teljes felújítása és átalakításával kialakított munkahely kényelmes lehetőséget nyújt a kellemes és hatékony munkavégzésre, ügyfelek fogadására. Az egyik fő különlegesség az udvari terasz, ami messze megkülönbözteti az irodát egy hagyományos munkahelyi környezettől.
A bérleti díj a rezsi összegét is tartalmazza, így a bérbeadó által kiállított számla mindennel együtt értendő. A környéken díjmentes a parkolási lehetőség. Csendes a környék, minden ügyfél szívesen jön tárgyalni az épület csodálatos terasza miatt.
A havi bérleti díj 120.000 Ft.

Call Now Button