fbpx

Kiadó albérlet Szegeden, ami valóban aktuális. A kiadó albérlet Szeged szerte keresett műfaj. A felvételi ponthatárok július végi kihirdetése egyben a leendő diákok számára (is) a startot jelentik főleg a 2-szobás kiadó lakás utáni lázas keresésben. Minél hamarabb kezdik el a keresést, annál jobb ajánlatok közül tudnak válogatni. Érdemes tehát időben elkezdeni böngészni bérlőként, vagy tájékozódni bérbeadóként. Így tett nemrég egyik régi ismerősöm is, hogy a Balaton partjára költözhessen.
A bérbeadó tulajdonosoknak szánt néhány “atyai jótanácsunk” tanulságaival felkészülten várhatják az érdeklődőket tárgyalás előtt. Hogy a bérbeadók feltételei is érthetőbbek legyenek, ide érdemes kattintani.
Szeged albérleti piaca természetesen messze nem merül ki a diákok keresletében. Számos gyermekes család, fiatal felnőtt és Szegedre költöző, sőt visszaköltöző család és pár szintén jelen van a keresők között. Az ő számukra is megfelelnek a diákok által keresett 1- és 2-szobás lakások, de ők inkább kikerülik az egyetemisták szezonját. Ki lehet az ideális bérlő? Itt adok ehhez is gyakorlati tanácsokat.

2-szobás kiadó lakások

Újszegedi, erkélyes téglalakás

Újszeged elején, a Bertalan híd lábánál, az Erzsébet liget közelében kiadó egy 53 m2 alapterületű 2-szobás, erkélyes téglalakás akár azonnal költözési lehetőséggel, teljes bútorozással és gépesítéssel. A 3. emeleti lakásban konvektoros fűtés működik, és minden ablakot műanyagra cserélt a tulajdonos. Akár azonnal lehet költözni minimum 6 hónapos bérleti időszak mellett.
A havi bérleti díj 85.000 Ft

Csodás panorámával a Tiszára

Szeged belvárosában, a Somogyi utca végén, közvetlenül a Tisza partján fekvő Sellő-ház 5. emeletén Tiszára néző gyönyörű kilátással kiadó egy 2-szobás, bútorozott, gépesített lakás. Párok vagy egyedülállók számára kiváló választás.
A tulajdonos friss felújítással, új ablakokkal, redőnyökkel és friss festéssel várja bérlőit.
A havi bérleti díj 90.000 Ft

Újszerű, erkélyes lakás kiadó

Szeged belvárosának csendes részén, a Lengyel utcában kiadó egy 2-szobás, erkélyes, újszerű állapotú, 1. emeleti téglalakás teljes gépesítéssel, igény szerint bútorokkal, akár azonnali költözési lehetőséggel és megegyezés szerint udvari parkolási lehetőséggel. A valóban nagyon barátságos tulajdonos új bútorokkal és friss tisztasági festés után várja bérlőit!
A havi bérleti díj 120.000 Ft

3-szobás kiadó lakások

3-szobás kiadó lakás a nagyállomás mögött

Szeged-Alsóváros elején, a vasútállomás közelében lévő Borbás utcában 3-szobás, erkélyes, bútorozott lakás felújított állapotban decemberi költözési lehetőséggel kiadó.
A lakás mindhárom szobája külön bejáratú, új a konyhabútor és a fürdőszoba is. A lakáshoz a pincében nagy tároló is tartozik, így a berendezés ízlés és egyedi igény szerint akár variálható.
Az épület van lehetőség parkolásra, illetve az 1-es villamos megállója 2 perces távolságban van. Szívesen vár a tulajdonos fiatalokat és családokat is.
A havi bérleti díj 140.000 Ft

3-szobás kiadó albérlet Szeged főutcájának panorámájával

kiadó albérlet Szeged

Az ide költözők a reggeli kávéjukat akár a Tisza látványában gyönyörködve, a napsütötte erkélyen fogyaszthatják.
Szeged legelegánsabb részén, a Palánkban, a Korányi fasoron a belváros forgalomtól mentes részén, 3-szobás, teljes felújításon átesett, minimál stílusú lakás minden szükséges, újonnan vásárolt háztartási géppel (mosó-szárítógép, klíma, mosogatógép, hűtőszekrény, riasztó) felszerelve, akár azonnali költözéssel kiadó.
Havi bérleti díja 1.000 EUR.

4-szobás kiadó lakás Szeged Móravárosban

Szeged-Móraváros frekventált részén, a Katona József utcában kiadó 2-szintes, 4-szobás, tágas családi ház. Az ingatlan közepén elhelyezkedő helyiségből nyílik minden helyiség, így a család minden pillanatban együtt lehet, amíg magára nem csukja mindenki a saját szobaajtaját. Mindenkinek lesz saját szobája!
A havi bérleti díj 180.000 Ft.


Kiadó irodahelyiségek

kiadó iroda Szegeden

Szeged belvárosának közelében, Felsőváros elején, a Tó utcában bútorozott iroda kiadó külön nyíló tárgyalóval, felszerelt konyhával. Egy régi családi ház teljes felújítása és átalakításával kialakított munkahely kényelmes lehetőséget nyújt a kellemes és hatékony munkavégzésre, ügyfelek fogadására. Az egyik fő különlegesség az udvari terasz, ami messze megkülönbözteti az irodát egy hagyományos munkahelyi környezettől.
A bérleti díj a rezsi összegét is tartalmazza, így a bérbeadó által kiállított számla mindennel együtt értendő. A környéken díjmentes a parkolási lehetőség. Csendes a környék, minden ügyfél szívesen jön tárgyalni az épület csodálatos terasza miatt.
A havi bérleti díj 120.000 Ft.

Call Now Button