fbpx

Kiadó lakások Szegeden. A kiadó albérlet Szeged szerte keresett műfaj. A felvételi ponthatárok július végi kihirdetése egyben a leendő diákok számára (is) a startot jelentik főleg a 2-szobás kiadó lakás utáni lázas keresésben. Minél hamarabb kezdik el a keresést, annál jobb ajánlatok közül tudnak válogatni. Érdemes tehát időben elkezdeni böngészni. A bérbeadó tulajdonosoknak szánt néhány “atyai jótanácsunk” tanulságaival felkészülten várhatják az érdeklődőket tárgyalás előtt. Hogy a bérbeadók feltételei is érthetőbbek legyenek, ide érdemes kattintani.
Szeged albérleti piaca természetesen messze nem merül ki a diákok keresletében. Számos gyermekes család, fiatal felnőtt és Szegedre költöző, sőt visszaköltöző család és pár szintén jelen van a keresők között. Az ő számukra is megfelelnek a diákok által keresett 1- és 2-szobás lakások, de ők inkább kikerülik az egyetemisták szezonját.

2-szobás albérlet Szegeden

2-szobás kiadó ajánlataim 1-2 személy vagy párok számára egyaránt kiválóan megfelelnek, mindegyike jó megközelíthetőségű tömegközlekedéssel is, vagy kerékpárral is.

Újszegedi albérlet

Újszeged frekventált részén, a belvárosi híd közelében fekvő Alsó-kikötő soron, egy egyetemi épületeket is jól megközelíthető helyen kiadó egy szépen felújított téglalakás külön bejáratú szobákkal, megegyezés szerinti bútorozással.
A lakás februártól birtokba vehető, várja diák vagy családos lakóit, akár kisállattal is!
A havi bérleti díj 90.000 Ft.

Kiadó lakás Alsóváros elején, az egyetem közelében

2-szobás albérlet Szegeden

A 2-szobás erkélyes lakás Alsóváros elején frissen festett, felújított állapotban várja új lakóit. Szentháromság utcai elhelyezkedése révén az egyetemi épületek és a belváros közelében fekszik, ráadásul egy csendes udvarban. Napos erkélyét, külön bejáratú 2 szobáját 2 személy és párok is kényelmesen használhatják.
A havi bérleti díj 120.000 Ft.

Újszerű, erkélyes lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföldön

Angyalföld frekventált részén, néhány éve épült 1+1 szobás lakás házközponti fűtéssel, kedvező rezsivel kiadó. Az albérleti különlegessége a 12,5 m2-es terasza, amely remek kikapcsolódási, pihenési lehetőséget nyújt.
A havi bérleti díj 185.000 Ft.

Kiadó lakás a Torontál téren, Újszegeden

2-szobás, egyedi központi gázfűtéses lakás teljes berendezéssel, teljes még nem is használt, új gépesítéssel (TV, mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, klíma-berendezés) akár azonnali költözéssel kiadó. A magasföldszinti lakás közvetlen közelében sok parkolási lehetőség is található. A tulajdonos frissen befejezett, teljes körű felújítás után (ablakcsere új redőnyökkel, festés, teljes körű gépészeti felújítás, új konyhabútor) várja lakóit. A havi bérleti díj 130.000 Ft.

2-szobás albérlet a Tisza Lajos krt-on

kiadó albérlet Szeged

Szeged belvárosának központjában, a frekventált Tisza Lajos körúton kiadó egy 2-szobás, központi fűtéses, frissen festett téglalakás. A lakás szobási külön bejáratúak, a vizes helyiségek szintén szeparáltak.
A havi bérleti díj 100.000 Ft.

2-szobás kiadó lakás erkélyes panelban

2-szobás albérlet Szegeden

Októberi költözéssel kiadó egy Vajda utcai, erkélyes, bútorozatlan, 3-emeleti panellakás. A külön bejáratű szobák lehetővé teszik családok, barátok és párok együtt költözését egyaránt. A tulajdonos nagyon gondos bérbeadó, a vele való együttműködés nagyon korrekt.
A havi bérleti díj 80.000 Ft.

3-szobás albérlet a belvárosban

kiadó téglalakás Szeged belváros

A végére hagytam egy 3-szobás, belvárosi lakást, amely szintén azonnal birtokba vehető. A minden helyiségében tágas, 2. emeleti lakás erkéllyel, kilátásal a Bartók térre várja lakóit. Frekventált elhelyezkedése miatt lakóhelynek és irodának is alkalmas.
A havi bérleti díj 150.000 Ft.

3-szobás kiadó albérlet Szeged főutcájának panorámájával

kiadó albérlet Szeged

Az ide költözők a reggeli kávéjukat akár a Tisza látványában gyönyörködve, a napsütötte erkélyen fogyaszthatják.
Szeged legelegánsabb részén, a Palánkban, a Korányi fasoron a belváros forgalomtól mentes részén, 3-szobás, teljes felújításon átesett, minimál stílusú lakás minden szükséges, újonnan vásárolt háztartási géppel (mosó-szárítógép, klíma, mosogatógép, hűtőszekrény, riasztó) felszerelve, akár azonnali költözéssel kiadó.
Havi bérleti díja 1.000 EUR.

3-szobás téglalakás kiadó a Deáknál

kiadó lakások Szegeden

3-szobás, újszerű állapotban lévő, teljes gépesítéssel, bútorokkal kiadó lakás a Deák Gimnázium mellett húzódó Gyevi utcában udvari kocsibeállóval, cirkófűtéssel, klímával.
A havi bérleti díj 120.000 Ft.

4-szobás kiadó albérlet Szeged, Sándor utca


Szeged frekventált részén, a Sándor utcában kiadó egy 1. emeleti, klímás társasházi lakás.
A lakás közepén elhelyezkedő nappaliból nyílik minden helyiség, így a család minden pillanatban együtt lehet, amíg magára nem csukja mindenki a saját szobaajtaját.
A tágas, étkezős konyha gépesített, elszívó és beépített mosogatógép tartozik hozzá. Érdemes megnézni ezt az igazi családi lakás, ahol mindenkinek lesz saját szobája!
A havi bérleti díj 140.000 Ft.

A kiadó albérlet-ajánlatok további részleteivel, a személyes megtekintés egyeztetésével állok az érdeklődők rendelkezésére. Minden kiadó lakás esetében határozott időre szóló, természetesen írásba foglalt bérleti szerződéssel, valamint 2 hónap összegnyi kaucióval várjuk a kedves Szegedre költőzőket. Akár diákokat vagy felnőtteket, és – esetenként – családokat is.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Állok rendelkezésre a teljes körű ügyintézéssel. Tegyen próbára, kérje segítségemet!

László Zoltán
+36-70-385-4026

Kiadó albérlet ajánlataim Szeged városában
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük