Kiadó albérlet Szeged szerte régóta keresett műfaj. A felvételi ponthatárok július végi kihirdetése egyben a leendő diákok számára (is) a startot jelentik az albérletek utáni lázas keresésben. Minél hamarabb kezdik el a keresést, annál jobb ajánlatok közül tudnak válogatni. Érdemes tehát időben elkezdeni böngészni. A bérbeadó tulajdonosoknak szánt néhány “atyai jótanácsunk” tanulságaival felkészülten várhatják az érdeklődőket tárgyalás előtt.
Szeged albérleti piaca azonban nem merül ki a diákok keresletében. Számos gyermekes család, fiatal felnőtt és Szegedre költöző pár szintén jelen van a keresők között, akik szívesen kikerülik az egyetemisták szezonját.

2-szobás kiadó lakások

2-szobás ajánlataim 1-2 személy számára egyaránt kiválóan megfelelnek, mindegyike jó megközelíthetőségű akár tömegközlekedéssel, és kerékpárral is. Az egyetemi időszakot bármelyik lakásban meg lehet majd kezdeni, szeptember hónapban kényelmesen be lehet költözni.

Kiadó albérlet Szeged egyik legismertebb építészétől

kiadó albérlet Szeged

A kiadó lakás fiatal, 10 évvel ezelőtt épült házban található, a csendes Lengyel utcában van a belváros közelében. Gáz nincs a lakás konyhájában sem, korszerű padlófűtési rendszere az elérhető legmodernebb megoldások egyike. A bérbeadó friss tisztasági festéssel várja bérlőit, igény esetén az udvaron autó-beálló is bérelhető a lakás mellé. A lifttel is felszerelt társasház tervezője Szeged egyik legismertebb építésze volt, amely az épület többi megoldásában, igényes anyaghasználatában, az alacsony fenntartási költségekben is visszaköszön. A tulajdonos friss tisztasági festéssel várja az új bérlőit.
A havi bérleti díj 120.000 Ft.

Kiadó lakás az egyetem közelében

kiadó albérlet Szeged

A következő albérlet érdekessége, hogy Szentháromság utcai elhelyezkedése révén az egyetemi épületek és a belváros közelében fekszik, ráadásul egy csendes udvarban. Külön nyíló 2 szobáját 2 személy is kényelmesen használhatja, illetve pároknak jó választás.

2-szobás albérlet erkélyes panellakásban

kiadó panellakás Szeged

Októberi költözéssel kiadó egy Vajda utcai, erkélyes, bútorozatlan, 3-emeleti panellakás. A külön bejáratű szobák lehetővé teszik családok, barátok és párok együtt költözését egyaránt. A tulajdonos nagyon gondos bérbeadó, a vele való együttműködés nagyon korrekt.
A havi bérleti díj 80.000 Ft.

4-szobás kiadó lakás Felsőváros csendes részén

Felsőváros egyik csendes részén, a forgalomtól mentes Hattyú utcában, újszerű állapotban lévő, 4-szobás, téglalakás kiadó teljes gépesítéssel (a konyhában hűtő, fagyasztó, mosogatógép, illetve mosógép), au udvarra néző nagy erkéllyel, igény szerint bútorokkal, költözéssel október közepén.
A havi bérleti díj 150.000 Ft.

3-szobás albérlet a belvárosban

kiadó téglalakás Szeged belváros

A végére hagytam egy 3-szobás, belvárosi lakást, amely szintén azonnal birtokba vehető. A minden helyiségében tágas, 2. emeleti lakás erkéllyel, kilátásal a Bartók térre várja lakóit. Frekventált elhelyezkedése miatt lakóhelynek és irodának is alkalmas.
A havi bérleti díj 150.000 Ft.

A kiadó albérlet-ajánlatok további részleteivel, a személyes megtekintés egyeztetésével állok az érdeklődők rendelkezésére. Minden albérlet esetében határozott időre szóló bérleti szerződéssel, valamint 2 hónap összegnyi kaucióval várjuk a kedves Szegedre költőző fiatal diákokat vagy felnőtteket. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

László Zoltán
+36-70-385-4026

Kiadó albérlet ajánlataim Szeged városában
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük