A felvételi ponthatárok július végi kihirdetése egyben Szeged leendő diákjai számára (is) a startot jelentik a kiadó albérlet utáni keresésben. Minél hamarabb kezdik el a keresést, annál jobb ajánlatok közül tudnak válogatni. Érdemes tehát időben elkezdeni, emellett a bérbeadó tulajdonosokkal néhány “atyai jótanácsunk” tanulságaival is felkészülve tárgyalni.

2-szobás ajánlataim 1-2 személy számára egyaránt kiválóan megfelelnek, mindegyike jó megközelíthetőségű akár tömegközlekedéssel, és kerékpárral is. Az egyetemi időszakot bármelyik lakásban meg lehet majd kezdeni, legkésőbb szeptember elején kényelmesen be lehet költözni.

kiadó albérlet Szeged

Különleges albérlet kiadó

A Lengyel utcában fekvő kisebb kiadó lakás egy valódi gyönyörűség! A berendezéshez a tulajdonos egy kedves lakberendező ismerős segítségét vette igénybe, a szinte lélegzet elállító hangulat az ő munkáját dícséri. Mintha nem is albérlet lenne a lakás! A mindössze 1 éves ingatlan teljesen gépesített, klímával és minden szükséges bútorral felszerelt és még erkéllyel is rendelkezik. Amikor a legutóbbi bérlő úgy kiáltott fel, hogy ide már csak a borospoharak hiányoznak, a tulajdonos elmosolyodva így szólt: Ott vannak a szekrényben, éppen 6 db. Mit lehetne még hozzátenni?! Íme a részletek!

kiadó albérlet Szeged

Kiadó albérlet Szeged egyik legismertebb építészétől

A másik kiadó lakás szintén csak néhány éve épült, szintén a csendes Lengyel utcában van. Gáz nincs a lakás konyhájában sem, korszerű padlófűtési rendszere az elérhető legmodernebb megoldások egyike. A bérbeadó friss tisztasági festéssel várja bérlőit, igény esetén az udvaron autó-beálló is bérelhető mellé. A lifttel is felszerelt társasház tervezője Szeged egyik legismertebb építésze volt, amely az épület többi megoldásában, igényes anyaghasználatában is visszaköszön.

Kiadó lakás kisállattal is

kiadó albérlet Szeged

A következő ajánlat különlegessége, hogy kisállattal is költözhető. Szentháromság utcai elhelyezkedése révén az egyetemek közelében fekszik, ráadásul egy csendes udvarban. Külön nyíló 2 szobáját 2 személy is kényelmesen használhatja, és pároknak jó választás lehet.

Kiadó albérlet az egyetemi könyvtár mellett

Aki reggel csak 5 perces sétát szán az egyetemre menet, akkor költözzön a szomszéd háztömb egyik lakásába! 2 személy számára is ideális, hiszen a 2 szoba külön bejáratú, de tágas. A szerencsésebb lakó erkélyt is használhat, cserébe a másiknak reggel a hasára süt a nap! Mindez a Szentháromság utca 39. szám alatt, a belső udvar középső épületében.

kiadó albérlet Szeged

A kiadó albérlet-ajánlatok részleteivel, a személyes megtekintés egyeztetésével állok rendelkezésre. Minden albérlet esetében határozott időre szóló bérleti szerződéssel, valamint 2 hónap összegnyi kaucióval várjuk a tisztelt érdeklődőket.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

László Zoltán +36-70-385-4026

Kiadó albérlet ajánlatok Szeged városában
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük