fbpx
lakásbemutató Szeged

Miért készítek újra lakásvideós anyagokat? Azért, mert amikor a minap egy régi ügyfelem megemlíti a lakásbemutató 1. évadának filmjeit és hozzáteszi, hogy más cégnél azóta sem látott hasonlót…
Az utóbbi 2 évben sok bíztatást kaptam az ismerőseimtől a videós lakásbemutató epizódok után. Idén már a 3. évaddal, de sok változással folytatódik a sorozat.
A legutóbbi rész a 2019. évem egyik legkülönlegesebb kiadó lakásában készült, de az anyag ötletét inkább a felújított lakásbelső stílusa adta. Emiatt hívtam ismét vendéget, hogy együtt kávézzunk a lakásban Mónikával, a Remodel egyik tulajdonosával. A jóvoltukból kis dekorációval sikerült színesíteni is az üres lakást; szerintem már csak amiatt is érdemes volt megnézni a filmet.

Miben változik a lakásbemutató új évada?

lakásbemutató
Ez a már a 2. rész

Amit megígérek, hogy 2020-ban sokkal több lakásvideó fog készülni. Terveim szerint hetente 1-1 anyag lesz látható az iroda YouTube-csatornáján. Hogy semmiképp se maradj le az új részekről, mindenképpen fel kell iratkozni! Kérlek is rá! Nem zavaró módon a csatorna értesítést fog a feliratkozóknak küldeni, ha új videót publikáltam. Egy hasznos karácsonyi ajándék segítségével egyedül fogom a videókat forgatni, de még a vágásba is belevágok. 🙂 Izgalmas és egyszerre nehéz lesz, sok türelem kell majd hozzá!

Sztorik és tanácsok

Biztos vagyok benne, hogy az évek alatt összegyűlt rengeteg sztori sok tanulsággal szolgál az új megbízók és a lakáskeresők, leendő vásárlók számára is. Az a tervem, hogy kézzel fogható tanácsokkal minden epizódban egyaránt megszólítom a tulajdonosokat és a vásárlókat.

Pár mondatban bemutatom majd az aktuális megbízásokat, legyen az eladó vagy kiadó lakás. Megkérek majd néhány ügyfelemet, hogy a sikeres megállapodások után számoljanak be a tapasztalataikról. És ugyan mindenhol sikerről és örömről lehet hallani, miért ne lehetne néha üzletkötés nélkül is beszélgetni, ha az segíthet más tulajdonosok számára? Igyekszem tehát az új formátum minden lehetőségét kihasználni, közben – az ügyfeleim magasabb minőségben való kiszolgálása érdekében – sok újdonságot is tanulni.

Lakásbemutató videósorozat – 3. évad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük