fbpx
lakásbemutató videó Szeged

Végre lakásbemutató videó Szegeden is! Nagyon régóta, talán már a vállalkozásom kezdetei óta törtem azon a fejem, hogy miként lehet ingatlan bejárás közben a bemutatást újszerűen, személyesebb módon végrehajtani. Mivel lehet akár szokatlanul dolgozni, de emlékezetesnek lenni ingatlanközvetítés közben?

Ezt csak személyesen lehet

 Ez a szolgáltatás, mivel mindig személyesen zajlik, véleményem szerint sosem lesz teljesen sem automatizálható, sem digitalizálható. Alig-alig alkalmazható szoftver vagy technikai eszköz, amely a munkánkat lényegesen segítené. Hiába az előzetes képek, a méretarányos alaprajz, a videó, mind csak előkészítenek. Nem kerülhető ki a személyes megtekintés, anélkül a lakások 1%-a cserél gazdát. A közreműködő ingatlanközvetítő tőkéje saját maga, személyes jelenléte, Rátermettségével együtt, kapcsolatrendszerével együtt, amely személyesen fejleszthető egy kézfogással, egy kellemes első benyomással. Emellett pontosan betartott határidőkkel, pontossággal, profi hozzáállással, teljes megbízhatósággal. Találkozások útján válhat az ingatlanos egyedivé, meg nem ismételhetővé. De találkozni mégsem lehet mindenkivel!

Hogyan leszek másképp egyedi?

Mivel Szegeden más nem készít lakásvideókat, és mindenhol a videós tartalmak legjobb eléréseiről olvasni, egyértelmű a választás. Ha ráadásul teszem ezt abszolút személyesen, adom hozzá az arcomat, az megismételhetetlen lesz. De persze nem veszem túlságosan komolyan, hátha éppen az lehet a hab a tortán!

lakásvideó, ingatlaniroda, Szeged

Mi a lakásbemutató videó módszere?

Mi tagadás, amint elkezdtük, rögtön kiderültek a hiányosságok technikában, felkészülésben. De sokkal inkább megoldandó feladatként, kihívásként fogtuk fel, és Szabival együtt tanuljuk a műfajt. Kell is ez az összhang! Főként rám igaz, hogy nem vagyok profi, nyilván nem csettintésre lett kész egyetlen snitt sem, de Szabi türelme határtalan volt az első pillanattól fogva. És nagyon jó benne az is, hogy csapatmunkaként készül, előzetes ötleteléssel, és természetesen a kész anyagot közös értékelések szokták követni.

Hogyan készül a lakásbemutató videó Szegeden?

Csupán két elkészült videó után kicsit elhamarkodottnak tűnhet kész módszert emlegetni, de szép lassan tényleg kezdünk belejönni. Egyre több az előzetes tervezés, szinte komplett forgatókönyv készül, így részletes jelenetötletekkel, pontos sorrenddel dolgozunk. Alig van már spontán kép a filmben. Hogy végül mi kerül a kész anyagba, annak eldöntése is könnyebb, hiszen egyre jobb a nyersanyag is. Az előkészületek alaposságának köszönhetően egyre kevesebb a forgatással töltött idő is, hatékonyabb a munka.
Fontos mozzanat a képi trükkök szempontja is: amikor felmerült egy-egy trükk ötlete, ahhoz illő tartalamban gondolkozunk. Mivel egyre jobban készülünk az utómunka nehézségeire is készülni, a trükkhöz szükséges beállítások is egyre inkább bekerülnek a tervezésbe.
Hogy ezúton egyet a kulisszatitkok közül is eláruljak, van egy jól bevált szokásunk. Mielőtt elkezdenénk a forgatást, pár nappal előtte már részletesen átbeszéljük a terveket a Jazz kocsmában. Nagyon hasznosnak bizonyulnak ezek a találkozók, mert munka közben így már nem érhet bennünket meglepetés. Ahogy 1-2 sör mellett átbeszéljük a jeleneteket, félig szinte el is készülünk.

De miért is kell a videó?

Mert manapság messze-messze több figyelem éri, mint a hagyományos ingatlanhirdetést. A több mint 1400 megtekintés, a 2200 elérés feletti teljesítmény számomra mindenképpen bizakodásra és büszkeségre ad okot. De ami a legfontosabb, igazolja a várakozásokat és a visszajelzések szerint valóban sikerül vele eltérni a megszokottól. Igazi újdonsággá, egyedi módszerré vált a piacon.
A másik szintén fontos oka az újdonságnak, hogy általában a videós formátum minden mérés szerint több figyelmet kap a mai internetes tartalomtípusok összehasonlításában. A netes fogyasztók egy idő óta már több időt töltenek videók nézésével, mint szöveg olvasásával. Szintén indokolja a használatát, hogy ennek segítségével új felületet, youtube-csatornát is nyithatok magamnak. A hagyományos hirdetéseken túl új típusú tartalomgyártásra is lesz egyúttal lehetőségem. És ha az előzőek nem jelentenének elegendő igazolást az újítás szükségességéhez, a legnagyobb hazai internetes ingatlanhirdető portál is támogatja a lakásbemutató videó használatát. Az ingatlan.com adminisztrációs oldalán a hirdetés feladásához egyrészt elkezdte támogatni a más honlapra feltöltött videós tartalmak linkjének elhelyezését. Merőben eltér ez az oldal korábbi szokásától, semmilyen idegen kapcsolatot nem használhattunk korábban. És ami velük kapcsolatban szintén váratlan, hogy határozott módon fel is hívják a látogatók figyelmét a lakásbemutató videó megnézésére.

Használj lakásbemutató videót!

Ha eladni készülsz te is, a fenti hatékonyság miatt ajánlom a számodra is feltétlenül kipróbálandónak a lakásbemutató videót. Egy eddig nem használt formátumú figyelem-felhívás személyes hangvétellel, a szokásosnál gyorsabban, több lehetséges érdeklődőhöz eljutó hirdetés, ami feltétlenül kitűnik. Nem mellesleg hatással van, érzelmeket is kelt. Már gyűlnek a tapasztalatok is!
Ugye Te is olyan vevőt keresel, aki értékeli a lakásod igazi különlegességét? Várom a hívásod, előre is köszönöm a bizalmat, hogy a következő lakásbemutató videó Szegeden nálad készüljön!

Lakáseladás közben miért éppen lakásbemutató videó?
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button