fbpx

Lakáseladás lakásvideóval Szegeden – az ingatlan bemutatása egyedülálló módszerrel a Napfény Ingatlanirodánál, már az 1. évad tapasztalatával, néhány tanulságon is túlesve!

lakáseladás lakásvideóval Szegeden

Amikor az “1. évad” záró forgatása közben kedves házigazdánk, a lakás tulajdonosa megkérdezte Szabit, hogy miért szeret velem lakásvideókat készíteni, elsőként ez a mondat hangzott el: – Jövőre már jön a 2. évad!
Mire a tulaj rámosolygott: – Számomra megtisztelő, hogy nálam készül az évadzáró! 🙂

Nagy-nagy örömömre szolgált a lakásvideós tervek megszületése, amelyet előtte már régóta dédelgettem. Az az igény szülte őket, hogy az ingatlanközvetítő piacon új eszközt használjak, ami személyes hangvételű is, és nem is elcsépelt forma. Sőt, hogy legyen divatos egy ingatlan bemutatása!
A kisfilmek “forgatókönyve” is arra a gondolatra épült, hogy legyen kicsit rendhagyó, közben akár vicces is, de leginkább figyelemfelkeltő. A fő tapasztalat, hogy főként a legutolsó szempontnak felelnek meg az elkészült anyagok, amellyel ezért egyértelműen elégedett vagyok. A 3 film különbségei egyrészt Szabolcs miatt érzékelhetőek, mivel folyamatosan fejlődött a technikai háttér. Egyértelműen javult a hangminőség, egyre több kamerát használt, érdekesebbek a vágások is. Másrészt a folyamatosan visszatérő elemek mellett igyekeztem új képi trükköket próbálgatni, a lakást kicsit be is rendezni, mindig újdonsággal szolgálni. Kicsit úgy lehessen a filmben érezni, mintha néha varázsolni is tudnék! Ezt a célt természetesen a jövőben is maximálisan teljesíteni szeretném.

Ami a változás lesz

Mivel teljesen messze nem vagyok elégedett a filmek színvonalával, néhány dolgot feltétlenül változtatni fogok. Biztos vagyok benne, hogy lehet még az eddiginél is személyesebb. Biztosan nagyobb szerepet próbálok majd adni az aláfestő zenének is, és a szövegnek is ügyesebbnek kell majd lennie! Ugyan nem csak rajtam múlik, de ha a helyszínek különlegesebbek lehetnek, azáltal is figyelemfelkeltőbb hatást érhetnék el.

Az ingatlan bemutatása lakásvideóval a legjobb eszköz?

ingatlan bemutatása

Az én elképzelésemben a videós tartalom elsősorban figyelem-felkeltéshez lehet remek eszköz, de fő feladataként másképp gondolok rá. Szeretnék vele egyfelől a közvetítők között különbözni, amely csak rám jellemző, hiszen lakáseladás lakásvideóval Szegeden csak nálam van használatban. Másrészt az ingatlankínálatban személyes és emlékezetes információt nyújtani. Másfelől pedig azoknak a tulajdonosoknak számon, akik egy új eszközt, egy vagány, akár kissé rendhagyó közvetítőt keresnek maguknak a piacon, akivel – közösen – a többi “termék” közül kiemelhetjük, a keresőknek emlegethető ajánlatot nyújthatunk. Akik a megszokotthoz képest más, még nem megszokott műfajt is nyitottak kipróbálni, nem a szokásos sémákban gondolkodni. És erre természetesen – ezidáig – az egyedüli szereplőt felkérni Szegeden.
Újdonságként, a 3. epizódban, épp emiatt kértem meg a tulajdonost is a filmben való “szerepre”. Bízom benne, hogy általa sokan magukra ismernek, és a következő évadban akár még több adás is készül, és ha valakinek közvetítőként eszébe jutok, lakáseladásra a videós srácot fogja majd felkérni!
Alig várom, hogy próbára tegyenek!

Ha előtte – eladóként vagy keresőként – bármilyen észrevétele volna a kedves Olvasónak, minden tanácsot nagyon szívesen fogadok, amelyeket előre is megköszönök!

László Zoltán

Lakáseladás lakásvideóval Szegeden: túl az “1. évad” tapasztalatain

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button