El kell ismernem, az 1. évad óta tényleg régóta esedékes volt a 2. évad kezdete! Több helyszín is kiválóan alkalmas volt a forgatásra, de mindegyik vagy még idő előtt gazdát cserélt, vagy nem sikerült időpontot egyeztetnünk. De ezennel vége a csendnek, végre újra felgördül a függöny!

Már a 2. évad forog

Az 1. évadban elsősorban a lakások bemutatására helyeztem a hangsúlyt. Az előnyeikról, az átalakítási lehetőségekről igyekeztem beszélni, próbáltam tippeket adni a leendő vásárlók számára. Elsősorban vevőkhöz szóltam, a filmek nekik készültek.
A 2. évad nyitó része azonban a tulajdonosokról, az ingatlanközvetítés főszereplőiről szól, nekik próbálja bemutatni az általam üdvösnek vélt módszert. Azt a bevált hozzáállást, amelynek eredményeképpen a megbízók elégedettebb szájízzel köszönik meg a segítséget.

lakásvideó

A lakásvideós sorozatom új részét Szabival arról forgattuk, hogy elmeséljem a munkamódszeremet. Lépésenként elmondom, hogy miként szolgálom ki a megbízóimat, hogyan teljesítem a megbízásukat.
Közben természetesen látható egy tágas eladó lakás is, valamint hogy a tulajdonosnak közben mi a tennivalója.
Bízom benne, hogy a meglepetés miatt (is) érdemes teljesen végignézni a kisfilmet, Szabival együtt előre is köszönöm a visszajelzéseiteket! 😉

A lakásvideó, mint eszköz

Egy lakásvideó nem helyettesítheti a lakásban szerezhető személyes benyomást, nem is azzal a céllal készül. A személyes megtekintéshez képest más eszközöket használ, de legalább annyira próbál személyes, néha akár tréfás hangvételt megütni. Éppen ezért lehet nagyon szubjektív a videó eredménye, és főként a hatása.
Ami miatt én elkezdtem vele foglalkozni, az a különbség: olyan módszer, eszköz használata, amivel a piacon megkülönböztethetem magamat. Szeged közvetítői még kevésbé alkalmazzák, így a találati listában is kedvező helyezést mondhatok magaménak. Feltétlenül célom ennek a kísérletnek a folytatása, az említett pozíció megtartása az újabb filmek minőségének, tartalmának folyamatos tökéletesítése révén.
Minden visszajelzés és vélemény nagy segítség a munkámban, köszönöm!

Új lakásvideó: Hogyan is dolgozom?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük