Az ingatlanközvetítő kötelezettségei

ingatlanközvetítő kötelezettségei

Egyre többször fordul elő, hogy vidékről is felkeresik az irodánkat, felkérnek az ottani ingatlan értékesítésére: telefonon vagy e-mailen keresztül jelentkezik a tulajdonos az ingatlan néhány adatával, minden esetben a helység megjelölésével. Ezen esetek többségében azt közöljük, hogy nem tudjuk vállalni a feladatot, és néhány tanáccsal ellátva az ügyfeleket elköszönünk. Bizonyára, még ha nem is mondák ki a tulajdonosok, furcsa érzéseket kelt a visszajelzésünk. Ezért is igyekszünk minden esetben hozzáfűzni a tanácsainkat.

“Véletlenül se legyél jó, csakis a legjobb!”

legjobb ingatlanos Szeged

A minap egy régi ismerősömmel váltottam pár szót, majd amikor elköszönt hagyta ezt hátra pár szóban tanácsként: Véletlenül se legyél jó, csakis a legjobb! Azért fogott meg nagyon ez az egyszerűnek tűnő, talán kicsit sablonos mondás, mert minden egyéni vállalkozónak igazából ezzel a mondattal kell kelnie és feküdnie, hiszen nincs értelme járulékokat fizetni

“Vágjál lyukat a kádba!” (Intim Torna Illegál)

ingatlan vásárlás utáni reklamáció

Az elmúlt hétvégét Szarvas mellett, vízparton töltöttem legrégibb barátaimmal. Horgászni voltunk.
Én nagyjából 25 éve horgásztam utoljára, azóta alig-alig volt bot a kezemben. A vízpart, a friss levegő, a régen látott haverok miatt mentem és mert biztos voltam benne, hogy a legjobban egy ilyen helyen lehet kikapcsolódni. Délben érkeztünk meg a partra, attól kezdve nem is tudtam, mikor mennyi lehet az idő.