Ars poetica:

Az ügyvéd elsődleges feladata a jogi konfliktusok racionális kezelése, közvetítés a felek közötti – lehetőség szerint peren kívüli – megegyezés céljából. A legrosszabb megegyezés is ezerszer jobb, mint a legjobb bírói ítélet. Nincs megnyugtató helyzet helyes jogi egyensúly nélkül. A konfliktusok öncélú szítása, élezése, az ellenérdekű fél legyőzésének megalapozatlan ígérete ügyvédhez nem méltó magatartás.

A Remodel Stúdió:

A Remodel Magyarország egyik legújabb társadalmi márkája. Kis Mónika nonprofit társadalmi vállalkozása használt, régi és antik jellegű bútorok felújításával, újragondolásával foglalkozik Varsányi Anna, designer tervei alapján. A felújításokat hátrányos helyzetű pályakezdő fiatalok végzik, mesterek útmutatása alapján.

energetikai tanusitvány Szeged


Energetikai tanúsítvány:

Az Országos Építésügyi Nyilvántartásnál hitelesített energetikai tanúsítványokra háromszoros garancia vonatkozik: ár-, idő- és elégedettségi garancia.

költöztetés Szeged


Költöztető, szállító:

Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés | Bútorszállítás | Raktározás A Pannon Pakk 66 Kft. lakossági és intézményi költöztetéssel, csomagolással, bútorszereléssel, bútorszállítással, lomtalanítással, kézi rakodással, szálllítással és raktározással foglalkozik.

ingatlaniroda,partnerek

Lakberendezés

Az “otthon” sokkal több, mint részek puszta együttese. Ez az a hely, ahol jól érezzük magunkat, amihez kötődünk, ahol olyan körülményeket varázsolhatunk magunk köré, amely tükrözi ízlésünket és vágyainkat. Az otthonteremtés nagymértékben függ attól, hogy képesek vagyunk-e meglátni azokat az elemeket, amelyek egy térnek hangulatot adnak.
Nagyon fontos rájönnünk, hogy mit is szeretnénk voltaképp, a tér, a fény, a szín és az anyagok miféle sajátos együttesét akarjuk megteremteni! Évi ebben tud segíteni!