Az alábbiakban az ingatlaniroda ügyfeleink visszajelzései olvashatók:

Zolival régre nyúlik vissza a kapcsolatunk – és ekkor még nem ingatlanos jelleggel, a zenekarunkban énekelt, ráadásul nagyon jól!

Egy szegedi adásvétel kapcsán kaptam a hívását, hogy szívesen segít a lakást értékesíteni; én pedig azonnal éltem a lehetőséggel, több mint 2 év más ingatlanforgalmazókkal folytatott sikertelenség után, ill. nem is tudtam, hogy Zoli ezzel foglalkozik. A folyamat az elejétől a végéig a maximális érdekképviselet – profi hozzáértés – a jó ötletek jó hozzáállással  és a mindig egyenes és korrekt kommunikáció tengelyén mozgott; az, hogy ezer éve nem találkoztunk és barátilag elbeszélgettünk közben mindig csak tovább fokozta az együttműködés minőségét. Összefoglalva: ha valaki olyan ingatlanost keres, aki mindig igazat mond, ért a szakmájához, a feladatkörén túl is segítőkész, elérhető és ráadásul jó arc is, akkor ne internetezzen tovább; László Zoltán, Napfény Ingatlan Iroda. Ennyi!
Nagyon köszi, Zoli, még egyszer mindent, mindenkinek ajánlani foglak Pesten is!
Balázs, 2019. áprilisSzeged

Maradéktalanul elégedett voltam a kiszolgálással. Mindent átbeszéltünk Zolival, aki nagyon kedvesen igazított az elképzeléseimen – és aztán azt a lakást vettem meg, amit mindketten a legmegfelelőbbnek gondoltunk. Nem bántam meg. Úristen, ez majd’ egy éve volt már 🙂

Ferenc

Ferenc, 2019. január

Korrekt, pontos, gyors és diszkrét ügyintézés, közhelyek nélkül. Ez igen! Köszönjük.
Fritz Péter

F. Péter, 2019. január

A jó dolgokat el kell mesélni.
Mondok egyet:
Kb. 1 hónapja kitaláltam kell nekünk egy nagyobb lakás. Keresgéltem. Megtaláltam az újat. Akkor már csak el kell adni a sajátunkat – gondoltam. Egyből Zoltán jutott eszembe. Nem ez az első ingatlan, amiben segít majd nekünk. Megint nem bántam meg!! Pontos. Gyors. Intelligens. Kedves. Nyitott. Tökéletes. (jaaa, és nem túloztam 🙂 )
Tényleg ajánlom Zoli segítségét mindenkinek, aki ingatlant elad vagy vesz!!

Éva

Éva, 2018. december

Korrekt, gyors ügyintézés. Csak ajánlani tudom.

Orsi, 2018. december

Orsolya, 2018. december

Szia Zoltán!

Köszönjük szépen a (múltbéli és a jövőben felajánlott) segítséget, igazán klassz kis helyet sikerült találnunk, jól érezzük magunkat itt!

Üdvözlettel:

Heni és Karesz

Heni és Karesz, 2019. november

Megbízható, pontos, korrekt, teljes körű, gyors! Köszönöm a segítséget! 🙂

L. Szilvia

Szilvia, 2018. szeptember

Szia Zoli!

Szóval, alig várom, hogy minden meglegyen minél hamarabb! Köszönöm a türelmet és a rengeteg segítséget!

A rengeteg rám váró nehézség mellett, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lakásra!

Mindent nagyon köszönök még egyszer! További sikeres munkát kívánok, és ha lesz még kérdésem, akkor mindenképp bizalommal fogok hozzád fordulni segítségért!

Üdvözlettel, Vivien

Vivien, 2018. augusztus

Kedves Zoltán!

Nagyon hálásak vagyunk amiért segítettél nekünk. A sikerhez nagyban hozzájárult, hogy a körülményekhez való alkalmazkodással, valamint kellő rugalmassággal végezted a munkádat.

A program eredményességétől függően várható, hogy újra szükségünk lesz a segítségedre. Ebben az esetben mindenképp felkeresünk.

Ildikó és Gábor, Máltai Szeretetszolgálat, Szeged
Máltai Szeretetszolgálat, 2018. június

Kedves Zoltán!

A Napfény Ingatlaniroda szolgáltatása fankégöző.

Ez a szó a „fantasztikus”, „tökéletes”, és „lenyűgöző” szavakból van összerakva, mert ez a három szó egyszerre történő használata fejezi ki a véleményünket.
Azon még vacillálok, hogy egyben tönyűletes és letasztikus-e, de hajlok rá, hogy igen.
 
Üdvözlettel:
Cs. Balázs

Balázs, 2018. május