fbpx

Az 1. rész után itt az újabb szegedi lakásbemutató videó!
Szeged lakáspiacára is érvényes, hogy egy ingatlaniroda alig használja a lakásvideó eszközét. Ha pontosan szeretnék fogalmazni, akkor inkább a nem használja volna a megfelelőbb. Éppen is ezért adja magát, hogy a ritka módszer használatát tovább folytassam.
Sok-sok jó visszajelzést és kedves és baráti bíztatást kaptam, nagyon hálás vagyok értük! Köszönöm szépen! Hogy Szabival a következőkben lehetőleg még jobb eredményt, érdekesebb tartalmat készíthessünk, számítunk a segítő hozzászólásokra.

Nagy örömmel számolok be az új szegedi lakásvideó elkészüléséről!

Az első lakásvideóhoz képest immár több tapasztalattal a hátunk mögött, az előzőnél sokkal megfontoltabb, alaposabb előkészületekkel, komolyabb technikai felszereléssel, előre gondosan megtervezett jelenetötletekkel, szinte kész forgatókönyvvel láttunk neki Szabival a közös munkának.
Sok fejtörést okozott, hogy egy üres lakás mennyire lehet alkalmas helyszín a lakásvideó forgatására. De ami még ennél is tovább nehezítette a tervezést, hogy ez az ingatlan még lakásként sem készült el. A videó célja így éppen az volt, hogy ennek a szinte láthatatlan lakás ingerszegény környezetében hasznos ötleteket adjak az érdeklődők számára.

Fogadjátok szeretettel az elkészült végeredményt:

Amikor az újépítésű lakásajánlataimban arra bíztatom az érdeklődőket, hogy lehetőleg minél korábban kössék le a lakást, még a szerkezetkész állapot előtti időpontra utalok. Mire idáig eljut a kivitelezés, a válaszfalak mellett a gépészet elemei is a helyükre kerülnek. Természetesen igény szerint ezek még ilyenkor is változtathatók, mégis sokkal praktikusabb, használhatóbb megoldások születésére van esély, ha megépítésük előttdől el a pontos helyük. Ahogy a videóban is elhangzik, ilyenek a konnektorok, villanykapcsolók helye. Hasonlóan igaz ez a fürdőszoba vagy a konyha vizes szerelvények helyére. Ha tehát lehetősége adódik a vevőnek a vásárlásra, érdemes a kivitelezés minél korábbi szakaszában lépnie!
A következő, 3. lakás videó egy használt lakásban készült, azzal zárult az évad. 🙂

Elkészült a 2. szegedi lakásbemutató videó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button