Tanácsadás ingatlanok adásvételéhez
A Napfény Ingatlanirodával történő együttműködést egyik munkatársunkkal folytatott, díjmentes lakás-eladási tanácsadásunk előzi meg: közösen áttekintjük az Ön helyzetét annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk. Nem pusztán az eladásról, de a következő otthonáról is sokat beszélünk, hogy a költözés teljes menetéhez segítségére lehessünk.
Ezután bemutatjuk Önnek munkánkat, megtervezzük az eladás teljes menetét.

Ingatlanközvetítés
Az értékesítés teljes folyamatában számíthat ránk, Önnek egy lépést sem kell tennie! Minden érdeklődőt elkísérünk Önhöz, váratlanul nem fogják Önt lakáskeresők zavarni! Aktívan közreműködünk a megegyezés folyamatában is, így Ön nem kerül kellemetlen helyzetbe az alku során sem. A felek közös megegyezése szerint előkészítjük az adásvételi szerződést, a jogi útvesztőkben elkalauzoljuk. Az ügyvédi irodába is elkísérjük, ahol igyekszünk elsőként gratulálni a sikeres ügylethez.
Az Ön igényeihez igazítva végezzük munkánkat az Ön számára legkényelmesebb módon, teljes körűen, minden részletre kiterjedő módon!

Ingatlanok cseréjének közvetítése
Költözni szeretne, de még nem adta el a lakását? Nem akar az eladással időt veszíteni?
Ügyfeleink egyre gyakrabban ajánlanak vásárláskor meglévő lakást, amelyet szeretnének beszámítani a vételárba. Amennyiben ez a megoldás az eladó számára megfelelő, Tapasztalattal rendelkezünk a lakások értékeinek egyeztetésében, az eddigi megállapodások minden fél megelégedettségével zárultak.

Pénz-visszafizetési garancia
Garanciát vállalunk a munkánkért!
Amennyiben az általunk közvetített adásvétel sikertelenül zárul, a megbízási díj teljes összege visszafizetésre kerül.
A Megbízási szerződés megkötésekor Tanácsadó kollégánk átnyújtja Önnek szolgáltatási nyilatkozatát, amelyben meg találja a garancia részleteit.

Energetikai felmérés, tanácsadás
Hogyan tudna az Ön új otthona nagyobb energia-megtakarítással működni? Milyen fejlesztési lehetőségei vannak?
Hogyan tud a legtöbbet spórolni?
Ha a fenti kérdések Önt is foglalkoztatják, ha segítségére lehetünk, keressen fel bennünket, kérje kollégáink tanácsát!

2012-től kötelező az energetikai tanúsítvány
Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet kötelezően előírja az új ingatlanok építtetői, és a használt ingatlanok tulajdonosai számára, hogy az ingatlanok ellenérték fejében történő átruházása vagy 1 évet meghaladó időtartamú bérbeadása esetén legkésőbb az erről szóló szerződés megkötésével egyidejűleg a jogszabály által előírt tanúsítványt adják át a vevőnek vagy mutassák be a bérlőnek.
Ügyfeleink számára tanúsítvánnyal rendelkező partnerünk közreműködésével elkészíttetjük a szükséges dokumentumot.

Hiteltanácsadás, – közvetítés
A piac meghatározó pénzintézeteivel együttműködve előzetes hitelképesség-vizsgálatot végzünk, majd segítünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő konstrukciót.
Szolgáltatásunk díjmentes, amelynek igénybe vételét akkor is javasoljuk, ha Ön már előzőleg tájékozódott a piacon, hiszen Ön jár a legjobban! Ha a kollégánk által javasolt konstrukció jobb a korábban jónak ítéltnél, Önnek még jobb ajánlat van a kezében; ellenkező esetben, ha nem tudunk jobb ajánlattal szolgálni, Ön biztos lehet benne, hogy a legelőnyösebb tanácsadás birtokában van.
Közvetítési szolgáltatásunk a hitelösszeg igénylésétől a folyósításáig tart folyamatos kapcsolattartás és teljes körű tájékoztatás mellett.

Állami támogatás kihelyezése

A lakás-előtakarékosság olyan államilag támogatott megtakarítási forma, amely havi rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási idő végén kedvező hitellehetőséget is biztosít. Így a lakással kapcsolatos tervei megvalósítására nagyobb keret áll majd rendelkezésére, amely az alábbi 4 részből tevődik össze:

Havi megtakarítások + betéti kamatok + állami támogatás + lakáscélú kölcsön
= teljes szerződéses összeg

A megtakarítási idő lejártakor Ön választhat, hogy igényli-e a kedvező (évi fix 3,9%-os, THM 5,12-5,22%) kamatozású lakáskölcsönt, vagy csak a – kamatokkal és állami támogatással növelt – megtakarítási részt veszi fel.

Biztosításközvetítés
Önnek ingatlanügyeinek megoldása után is, vagy attól függetlenül is szüksége lesz biztosítási szolgáltatásra. Piacvezető biztosítási partnerünk segítségével Ön többféle vagyonbiztosítási, életbiztosítási ajánlataink közül választhat, amelyekhez szintén teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Felújítás
Annak érdekében, hogy ügyfeleink ingatlanügyeit valóban teljes mértékben ránk bízhassák, szeretnék segítséget nyújtani a felújítási munkálatokhoz, a szakipari munkák szervezéséhez is, hiszen mindenhol jól jön egy már kipróbált és megbízható szobafestő vagy burkolóbrigád, vagy akár egy profi költöztető cég.

Lakberendezés
Irodánk lakberendező partnere segítséget nyújt a vásárolni kívánt ingatlan alaprajzi elrendezésében, a helyiségek átalakításában, és természetesen lehetséges bútorozásában, választási lehetőségeket kínálva a különböző igények szerint. Az alaprajzi elrendezést az adott családmodellhez igazítjuk.

Segít belelátni a lehetőségekbe, hogy mik rejlenek egy adott családi házban, lakásban? Minden esetben az a cél, hogy tulajdonosa számára a lakás lakható, élhető, de főként működő otthon legyen.

Ingatlan vásárlása esetén további egyéni igények figyelembe vételével további lakberendezési javaslatokat nyújtunk.

Tegyen próbára bennünket!