fbpx

A vásárlás és az eladás menete a Napfény Ingatlaniroda segítségével

Tanácsadás ingatlanok adásvételéhez

ingatlaniroda Szeged eladás menete

A Napfény Ingatlanirodával történő együttműködést egyik munkatársunkkal folytatott, díjmentes lakás-eladási tanácsadásunk előzi meg: közösen áttekintjük az Ön helyzetét annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk. Nem pusztán az eladásról, de a következő otthonáról is sokat beszélünk, hogy a költözés teljes menetéhez segítségére lehessünk. Ezután bemutatjuk Önnek munkánkat, megtervezzük az eladást, Önnek is láthatóvá válik az ügylet teljes menete.

Ingatlanközvetítés – az eladás menete

Az értékesítés teljes folyamatában számíthat ránk, Önnek egy lépést sem kell tennie! Minden érdeklődőt – természetesen személyes – kísérünk el Önhöz, váratlanul nem fogják Önt lakáskeresők zavarni! Aktívan közreműködünk a tárgyalás, a megegyezés folyamatában, így Ön nem kerül kellemetlen helyzetbe az alku során sem. A felek közös megegyezése szerint előkészítjük az adásvételi szerződést, a jogi útvesztőkben elkalauzoljuk. Az ügyvédi irodába is elkísérjük, ahol igyekszünk elsőként gratulálni a sikeres ügylethez.
Az Ön igényeihez igazítva végezzük munkánkat az Ön számára legkényelmesebb módon, teljes körűen, minden részletre kiterjedő módon!

Ingatlanok cseréjének közvetítése

ingatlaniroda Szeged eladás menete

Költözni szeretne, de még nem adta el a lakását? Nem akar az eladással időt veszíteni?
Ügyfeleink egyre gyakrabban ajánlanak vásárláskor meglévő lakást, amelyet szeretnének beszámítani a vételárba. Amennyiben ez a megoldás az eladó számára megfelelő, Tapasztalattal rendelkezünk a lakások értékeinek egyeztetésében, az eddigi megállapodások minden fél megelégedettségével zárultak.

Pénz-visszafizetési garancia

Garanciát vállalunk a munkánkért!
Amennyiben az általunk közvetített adásvétel sikertelenül zárul, a kifizetett megbízási díj teljes összege visszafizetésre kerül.
A Megbízási szerződés megkötésekor Tanácsadó kollégánk átnyújtja Önnek szolgáltatási nyilatkozatát, amelyben megtalálja a garancia részleteit.

Energetikai felmérés, tanácsadás

2012 óta kötelező az energetikai tanúsítvány

energetikai tanusitvány Szeged

Hogyan tudna az Ön új otthona nagyobb energia-megtakarítással működni? Milyen fejlesztési lehetőségei vannak?
Hogyan tud a legtöbbet spórolni?
Ha a fenti kérdések Önt is foglalkoztatják, ha segítségére lehetünk, keressen fel bennünket, kérje kollégáink tanácsát!
Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet kötelezően előírja az új ingatlanok építtetői, és a használt ingatlanok tulajdonosai számára, hogy az ingatlanok ellenérték fejében történő átruházása vagy 1 évet meghaladó időtartamú bérbeadása esetén legkésőbb az erről szóló szerződés megkötésével egyidejűleg a jogszabály által előírt tanúsítványt adják át a vevőnek vagy mutassák be a bérlőnek.
Ügyfeleink számára – megfelelő jogosultsággal rendelkező partnerünk közreműködésével – elkészíttetjük a szükséges, 10 évig érvényes dokumentumot.

Hiteltanácsadás, hitelközvetítés

A piac meghatározó pénzintézeteivel együttműködve előzetes hitelképesség-vizsgálatot végzünk, majd segítünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő konstrukciót.
Szolgáltatásunk díjmentes, amelynek igénybe vételét akkor is javasoljuk, ha Ön már előzőleg tájékozódott a piacon, hiszen így is Ön jár a legjobban! Ha a kollégánk által javasolt konstrukció jobb a korábban jónak ítéltnél, Önnek még jobb ajánlat van a kezében; ellenkező esetben, ha nem tudunk jobb ajánlattal szolgálni, Ön biztos lehet benne, hogy a legelőnyösebb tanácsadás birtokában van.
Közvetítési szolgáltatásunk a hitelösszeg igénylésétől a folyósításáig tart folyamatos kapcsolattartás és teljes körű tájékoztatás mellett.

Műszaki felújítás

Annak érdekében, hogy ügyfeleink ingatlanügyeit valóban teljes mértékben ránk bízhassák, szeretnék segítséget nyújtani a felújítási munkálatokhoz, a szakipari munkák szervezéséhez is, hiszen mindenhol jól jön egy már kipróbált és megbízható szobafestő vagy burkolóbrigád, vagy akár egy profi költöztető cég. Partnereink listájáért ide kattintson!

Ingatlan bérbeadás

Többször fordul elő, hogy a sikeres adásvétel során a vásárló ügyfél hasonló élményben részesül, mint az ingatlan tulajdonosa. Ahogy érzékeli a gondos odafigyelést, amely persze az ő érdekét is szolgálja, elégedett. És amennyiben nem saját használatára, hanem befektetésnek szánja a lakást, gyakran az irodát bízza meg a bérlők keresésére. Lehetőség szerint több bérlő együttes javaslatával készülünk, hogy a tulajdonosnak legyen lehetősége választani is a jelentkezők közül.
A megbízás után a kiadó albérlet-ajánlatok teljes körű ügyintézésével, a személyes megtekintés egyeztetésével állok az érdeklődők rendelkezésére. Minden kiadó lakás esetében határozott időre szóló, természetesen írásba foglalt bérleti szerződéssel, valamint 2 hónap összegnyi kaucióval várjuk a kedves leendő bérlőket. Akár diákokat vagy felnőtteket, és családokat is. 

Lakberendezés

Irodánk lakberendező partnere segítséget nyújt a vásárolni kívánt ingatlan alaprajzi elrendezésében, a helyiségek átalakításában, és természetesen lehetséges bútorozásában. Választási lehetőségeket is kínál a különböző igényre. Az alaprajzi elrendezést az adott családmodellhez igazítja.
Segít belelátni a lehetőségekbe, hogy mik rejlenek egy adott családi házban, lakásban. Minden esetben az a cél, hogy tulajdonosa számára a lakás lakható, élhető, de főként működő otthon legyen.
Ingatlan vásárlása esetén további egyéni igények figyelembe vételével további lakberendezési javaslatokat nyújtunk.

Tegyen próbára bennünket! Böngéssze át korábbi ügyfeleink visszajelzéseit!