fbpx

Kedves Zoli!
Sokáig gondolkoztam, mit tegyek szegedi ingatlanommal, miután egy másik településre költöztem. Próbálkoztam bérbe adni több-kevesebb sikerrel, viszont be kellett látnom, hogy több, mint 130 km távolságból nehéz koordinálnom a lakással és bérlőkkel kapcsolatos ügyeket, felmerülő problémákat. Ekkor jutottam arra az elhatározásra, hogy megválok szeretett lakásomtól.

Az összes szegedi ingatlan iroda referenciáját áttanulmányoztam, ez alapján döntve arról, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb számomra. Hosszas gondolkodás után melletted tettem le a voksom, mert bemutatkozásodat olvasva úgy éreztem, a legjobb kezekben tudhatom ingatlaneladással kapcsolatos ügyeimet. A megérzésem engem igazolt. A kezdetektől a szerződés aláírásáig végig mellettem voltál maximálisan képviselve engem. Olyan apró részletekre is gondot fordítottál, ami nekem eszembe sem jutott. Az időintervallum, hogy mikor talál a lakás vevőre, nem volt elsődleges szempont, mégis viszonylag rövid időn belül megtaláltad a megfelelő ajánlatot számomra. Külön jól esett, hogy nem csak egy ügyfélnek éreztem magam, hanem AZ ÜGYFÉLNEK. Teljes mértékben szem előtt tartottad az érdekeimet, segítettél szakmai tanácsaiddal, nem utolsó sorban pedig minden felmerülő kérdésemre a legnagyobb felkészültséggel válaszoltál. Személyedben egy korrekt, empatikus, minden apró részletre ügyelő és kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező embert ismertem meg.
Ezúton köszönöm a korrekt, minden igényemet kielégítő, magas színvonalú munkádat, további sok sikert kívánva! Szívből ajánllak mindenkinek, aki profi ingatlanirodát keres céljainak megvalósításához.
P. Anna
2020.11.23.
P. Anna, 2020. november
P. Anna, 2020. november
Call Now Button