fbpx

Kedves Zoli!
Biztos vagyok benne, hogy a legkülönfélébb ügyfelekkel vagy “megáldva”, van közte egyszerűbben kezelhetők és olyanok is, akik röghözkötöttebb gondolkodásúak. Mindenkinek megfelelni nem egyszerű, de nem lehetetlen. Ezt magad is bizonyítottad!
Az ingatlanok Magyarországon különös értékkel bírnak, hiszen az emberek nemcsak anyagilag, hanem emocionálisan is kötődnek hozzájuk. A környékhez, az illatokhoz, a zajokhoz. Különféle épületek, szobák és helyiségek különféle energiákkal vannak feltöltve, ezt rögtön érezni is, amikor belépünk egy lakásba.
Én egy olyan lakás értékesítésével bíztalak meg, kértem segítségedet, melyhez születésem óta kötődtem, ennek már 44 éve… Szóval nem egyszerű elengedni egy ilyen helyet.
Hogyan választottalak ki? Persze, a NET. Olvasgattam, keresgéltem és szimpatikus volt az oldal, az ott megjelent információk. Nem egy “lelketlen” ingatlanos köszönt vissza rám, aki csak a pénzt kergeti, hanem egy olyan ember, aki érzi, tudja, hogy kinek mit jelent egy lakás, egy ingatlan. És innentől más a dolog: a miként, a hogyan, a meddig és a mikor. Miként keresünk vevőt, partnert az ingatlanra, hogyan kommunikálunk és képviseljük mindkét oldal érdekeit, meddig tart maga az ügyintézés, és nem utolsó sorban mikor teljesül mindhárom résztvevő érdeke, akarata.
Nem csalódtam. Tetszett, hogy korrekt és teljes információt kaptam. Bármikor merült fel új kérdés, jött a válasz is. Nem terelés, nem mellébeszélés.
Az egész együttműködésünk tetszett, jó szívvel ajánlom az irodát másnak is.
A munkádhoz jó egészséget és az ügyfelekhez pedig türelmet kíván:

a -nem egyszerű ügyfél- Tamás

Tamás, 2017. március
Tamás, 2017. március
Call Now Button